0
Δημοσιεύτηκε 28 Ιούν 2014, 21:54   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Άλλο ένα περιστατικό με αγνοούμενο σέρφερ στην θαλάσσια περιοχή των Ραχών

serfer ΣΕΡΦΕΡ ΡΑΧΕΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ WINDSURFING Συναγερμός στο Λιμεναρχείο Στυλίδας όταν σήμερα στις 7.00 το απόγευμα ενημερώθηκε ότι 38χρονος σέρφερ κάτοικος Λαμίας, που είχε πάει για widsurfing στις Ράχες με την παρέα του ,αγνοούνταν.

Στο σημείο έπνεαν άνεμοι ΒΔ εντάσεως 4 μποφόρ.

Αμέσως απέπλευσε ,προς εντοπισμό του αγνοουμένου, σκάφος από το Λιμεναρχείο Στυλίδας και τον Αγ.Κωνσταντίνο καθώς κι ένα αλιευτικό μαζί με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από τις Ράχες ενώ από ξηράς ανέλαβε την έρευνα ένα περιπολικό.

Μετά από περίπου 45 λεπτά ο κυβερνήτης του ιστιοπλοϊκού εντόπισε τον 38χρονο σέρφερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ραχών και Αγ.Σεραφείμ .

Ο σέρφερ περισυνελέγη μαζί με την ιστιοσανίδα του και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Λιμάνι των Ραχών όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια παράδοθηκε στους οικείους του.

Να θυμίσουμε ότι είναι το τρίτο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγους μήνες στην περιοχή. Το stilida.com επικοινώνησε με  το Λιμενάρχη Στυλίδας κο Κ.Λιάκο ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει οι σέρφερ να επιδεικνύουν  ιδιαίτερη προσοχή ειδικά τις ημέρες που ο καιρός είναι άστατος.

stilida.com

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou