Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ανακοίνωση του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας

Σύμφωνα με την υπ`αριθμ. 9 πυροσβεστική διάταξη, η αντιπυρική περίοδος τελειώνει στις 31 Οκτωβρίου.

Από 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 2024 επιτρέπεται το άναμμα φωτιάς για καύση ελαιόκλαδων και άλλων αγροτικών εργασιών υπό των εξής βασικών προϋποθέσεων.

Το άναμμα φωτιάς επιτρέπεται πρωινές ώρες από 6 μέχρι 10 και εφόσον έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Ζώνη περιμετρικά του χωραφιού ακτίνας 10 μέτρων, βυτίο με νερό και φυσικά να είναι ιδανικές οι καιρικές συνθήκες, να μην έχει αέρα.

Καλό θα είναι όταν θα πρέπει να κάνουμε τις εργασίες να ενημερώνουμε τηλεφωνικά την πυροσβεστική Στυλίδας στο 22380 22955 ή στο 199(χωρίς χρέωση) και να δηλώνουμε τον ονοματεπώνυμο μας, το τηλέφωνό μας και την περιοχή στην οποία θα κάνετε τις εργασίες σας.

Τέλος αποχωρούμε από το σημείο όταν δεν θα καπνίζει τίποτα απολύτως.

Πέρσι παρουσιάστηκε το φαινόμενο να γίνονται εργασίες από εργάτες χωρίς την παρουσία των ιδιοκτητών ανάβοντας φωτιές όποτε ήθελαν και ό,τι ώρα ήθελαν.

Σαν υπηρεσία είμαστε δίπλα σας και σεβόμαστε απόλυτα τις εργασίες που έχετε να κάνετε και τον περιορισμένο χρόνο για να γίνουν.

Σας ζητάω λοιπόν να είσαστε σύννομοι με τις ισχύουσες διατάξεις και σας ενημερώνω ότι και κατά την ανώτερο χρονική διάρκεια θα υπάρχει πυροσβεστικό όχημα που θα περιπολεί και θα επιβλέπει αν ισχύουν οι προϋποθέσεις.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων και η Π.Π. του Δήμου Στυλίδας να ενημερώσουν τους πολίτες.

Σας ευχαριστώ.

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας

Βαλεντίνος Στεφανής

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η έναρξη του χειμώνα με τα Νικολοβάρβαρα και οι Άγιοι του Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με την ελληνική λαϊκή παράδοση η έναρξη του χειμώνα και οι καιρικές μεταβολές συσχετίζονται με το εορτολόγιο της...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -