Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στυλίδα 16 Μαρτίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες, κατόπιν διαταγής του Υ.ΝΑ.Ν.Π. τίθενται σε ισχύ μέχρι νεοτέρας τα ακόλουθα:

  1. Αναστέλλεται, εκτός της περίπτωσης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, η παραλαβή δικαιολογητικώναπό προσωπικό υπηρεσιών μας για την διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών αρμοδιότητας ΔΛΑ (όπως χορήγηση βεβαιώσεων συνδρομής νόμιμων προϋποθέσεων δραστηριοποίησης Ρ/Κ λιμένα, δυτών, μαθητευόμενων δυτών, καταδυτικών συνεργείων, θαλασσιών ταξί, λάντζων, παροχέα καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής, εκμίσθωσης μηχανοκίνητων λέμβων και ταχύπλοων μικρών σκαφών, πράξεις εγγραφής μικρών σκαφών σε ΒΕΜΣ και λοιπές πράξεις σχετικές με μικρά σκάφη που διέπονται από διατάξεις του ισχύοντος Γενικού Κανονισμού Λιμένων περί μικρών σκαφών, έκδοση αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους, αδειών εκμισθωτή Θ.Μ.Α., ναυαγοσώστη).
  2. Σε περίπτωση βεβαιώσεων συνδρομής νόμιμων προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος για τις οποίες αιτείται μέχρι 30/04/2020 η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν έχει εκλείψει καμία προϋπόθεση από τις προβλεπόμενες για την έγκριση άσκηση των επαγγελμάτων αυτών καθώς και τυχόν ανανεώσεων αδειών άσκησης επαγγελμάτων που αιτείται να διεκπεραιωθούν μέχρι την ως άνω ημερομηνία παρατείνεται η διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών μέχρι 01/06/2020.
  3. Αναβάλλονται κάθε είδους προγραμματισμένες εξετάσεις που διέπονται από νομοθετικές διατάξεις αρμοδιότητας ΔΛΑ.
  4. Αναστέλλεται η ανανέωση όλων των ατομικών επαγγελματικών αδειών αλιείας από λήψεως έως και 30/04/2020. Άδειες που λήγουν εντός του προαναφερομένου χρονικού διαστήματος καθώς και άδειες με ημερομηνία λήξεως έως και 31/05/2020 παραμένουν σε ισχύ και θα ανανεώνονται από 01/05/2020 έως και 31/07/2020.
  5. Συνιστάται εν γένει στους πολίτες να μην επισκέπτονται τα Λιμενικά Καταστήματα παρά μόνο για επείγουσες περιπτώσεις οι οποίες δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν τηλεφωνικά.
  6. Τυχόναλλαγήτωνωςάνωοριζομένωνθασαςγνωστοποιηθεί.

    Εκ του Λιμεναρχείου Στυλίδας

[gview file=”https://stilida.com/media/2020/03/deltio-typou-16-03_signed.pdf”]

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων