Αναπροσαρμογή των τελών & δικαιωμάτων του Δήμου Στυλίδας για το έτος 2016 και εφεξής
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας αναπροσαρμόζονται τα δημοτικά τέλη και δικαιώματα ως εξής:
Κάντε κλικ ΕΔΩ
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας αναπροσαρμόζονται τα δημοτικά τέλη και δικαιώματα ως εξής:
Κάντε κλικ ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα “stilida.com” δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη του Δήμου που αφορά στην αύξηση των τελών για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ,μόνο που θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι εφόσον πληρώνουμε θα πρέπει να παρέχονται και υπηρέσιες και είμαι στην διάθεση του ,τουλάχιστον γιά ότι με αφορά να του το εξηγήσω.
Επίσης όσον αφορά τη ΄ύδρευση μήπως θα πρέπει να γίνει έλεγχος γιά όσους ,με διάφορους τρόπους , δεν πληρώνουν ότι τους αναλογεί μήπως επιτέλους δούμε και κάποια μείωση στις τιμές ή τι έγινε με τα αποτελέσματα ελέγχου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Ράχες?
Θα ήθελα βεβαίως να μάθω και κάτι ακόμη, στο λιμάνι των Ραχών,όσον αφορά τα σκάφη που παίρνουν νερό και ρεύμα ποιός τα πληρώνει και σε ποιά υπηρεσία?
Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά τη φιλιξενία.