1
Δημοσιεύτηκε 3 Οκτ 2021, 22:00   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Αντιδήμαρχος Δημ.Ψάρρης: “Ο Δήμος Στυλίδας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την εικόνα του λιμανιού”

ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Με Δελτίο Τύπου ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας δηλώνει ότι ο Δήμος Στυλίδας  δεν ευθύνεται για την εικόνα του λιμανιού της πόλης.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει το λιμάνι της Στυλίδας αυτό το Σαββατοκύριακο, ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος διότι είναι αποκλειστική περιοχή ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας.

Ο καθαρισμός, η συλλογή των απορριμμάτων και η ευπρεπής εικόνα της προβλήτας είναι υποχρέωση του Λιμενικού Ταμείου, το οποίο εισπράττει λιμενικά τέλη και πρέπει να επιλαμβάνεται για την αξιοπρεπή εικόνα του λιμένα.

Να εξηγήσουμε ακόμη, ότι τα απορριμματοφόρα του Δήμου συλλέγουν τα απορρίμματα από τους κάδους παρότι το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας δεν υπέγραψε για πρώτη φορά την ετήσια σύμβαση για την αποκομιδή.

Επειδή η εικόνα αυτή δεν αρμόζει στο Δήμο μας, η δημοτική αρχή κατά παρέκκλιση, άμεσα θα καθαρίσει το χώρο του λιμανιού προκειμένου το λιμάνι μας να έχει την εικόνα που του αρμόζει.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να δυσφημίζει το Δήμο μας, όταν μάλιστα καθημερινά καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να διατηρούμε καθαρούς και ευπρεπείς όλους τους κοινόχρηστους χώρους.


Niki Giannoulidou