2
Δημοσιεύτηκε 25 Φεβ 2014, 13:38   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Η απάντηση του Απ.Γκλέτσου στον Π.Πανουργιά

20140120 131548 ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ! Με το παρακάτω δελτίο τύπου απαντάει ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος στον υποψήφιο Δήμαρχο Π.Πανουργιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Στυλίδα, 25 /02/2014

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του συνδυασμού «Στηρίζω Στυλίδα» την 25 Φεβρουαρίου 2014, προτρέπουμε για τις απαντήσεις που ζητούνται να καταφύγουν στο αδιάβλητο σύστημα διακυβέρνησης «Διαύγεια», το οποίο εφαρμόζεται από την αρχή της δημοτικής αρχής όπου υπηρετεί ως Δήμαρχος ο κος Απόστολος Γκλέτσος, εξασφαλίζοντας την απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Στυλίδας.

Εκεί με απλά βήματα μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε έργο ή μελέτη, με απευθείας ανάθεση ή διαγωνισμό, που έχει υπογραφεί στο Δήμο. Εάν βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό λόγω κάποιων δυσκολιών σας, μπορείτε να παραβρεθείτε στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας που λάβει χώρα περί τα τέλη Μαρτίου 2014, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν3463/2006, για να λάβετε όπως όλοι και τα αντίστοιχα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί, για την ακριβή πορεία των έργων του Δήμου, από τον ίδιο τον Δήμαρχο Στυλίδας, όπου τηρεί την υπόσχεση του και η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους πολίτες του τόπου που υπηρετεί.

Ο Δήμαρχος

Απόστολος Γκλέτσος


Niki Giannoulidou