0
Δημοσιεύτηκε 2 Οκτ 2014, 23:17   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Η απάντηση του Αρχιμανδρίτη Ιγν. Σάπιου για το επεισόδιο στην εθνική οδό

ΣΑΠΙΟΣ
Αποκαλυπτικός ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος εξηγεί στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τη Λένα Παρασκευά τι συνέβη στο περιστατικό με την τροχονόμο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου.

Παραδέχεται πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, και η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας

Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τόσο σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε:Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις.

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: “Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;” είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως “Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι.”

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.

Δείτε το αποκαλυπτικό video από τα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο Ιγνάτιος Σάπιος απαντά για το περιστατικό με την αστυνομικό – Video Dailymotion.

 

 

 


Niki Giannoulidou