0
Δημοσιεύτηκε 18 Δεκ 2017, 19:45   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Από την περιοχή της Στυλίδας ο δράστης των κλοπών που έγιναν στο Νοσοκομείο Λαμίας

 

 images ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΛΟΠΗ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 11-12-2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος αφαίρεσε από τον κισσέ της γραμματείας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου, ένα μπλοκ συνταγογράφησης ναρκωτικών φαρμάκων, (5) σφραγίδες του Νοσοκομείου και υπαλλήλων αυτού, καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως.

Τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της 16-12-2017, επιμελώς θαμμένα στο έδαφος αύλιου χώρου της οικίας του δράστη, σε ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας και αποδόθηκαν στον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου.

 

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou