0
Δημοσιεύτηκε 23 Ιούν 2014, 13:52   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Από σήμερα κυματίζει η Γαλάζια Σημαία στη Γλύφα!

gsc
Σήμερα και επίσημα η πλάζ Γλύφας παρέλαβε την Γαλάζια Σημαία που της αντιστοιχεί ,σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.
Η καθαρότητα των νερών της Γλύφας αλλά και η οργάνωση και καθαρότητα της ακτής,παράλληλα με πολλά άλλα στοιχεία που συνθέτουν την ικανότητα μιας ακτής να βραβευθεί,φέρνουν την Γαλάζια Σημαία στην Γλύφα τα τελευταία 17 έτη.
Ο πρόεδρος κ Παπακωνσταντίνου,παρέλαβε και ανάρτησε την σημαία στο κέντρο της ακτής και μας είπε:
 
“Η Γλύφα βρίσκεται ανάμεσα στις ακτές όλης της Ελλάδας και του κόσμου που λαμβάνει την Γαλάζια Σημαία.
Εμείς από την πλευρά μας ως Τοπική Κοινότητα αλλά και ως Δήμος ,
κάθε χρονιά προσπαθούμε πάρα πολύ για την διατήρηση του επιπέδου στην καθαρότητα της ακτής.
Είμαστε ένα ευλογημένο μέρος με πεντακάθαρα νερά και γι’αυτό τον λόγο η Γαλάζια Σημαία είναι τα τελευταία χρόνια και το δικό μας βραβείο για τους κόπους να την κρατάμε καθαρή.
Καλώ όλους τους φίλους και επισκέπτες μας να βοηθήσουν κι αυτοί στην διατήρηση του επιπέδου της παραλίας αλλά και του περιβάλλοντος με το να προσέχουμε ακόμη περισσότερο.
Ευχαριστώ όλους όσους συντρέχουν στην προσπάθεια μας αυτή και να ευχηθώ σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι στην βραβευμένη ακτή μας”
 
 

 

 

 
 
Η ακτή Γλύφας είναι από τις πιο οργανωμένες στην περιοχή και είναι μια εύκολα προσβάσιμη παραλία για όλους.
Η Γλύφα γενικότερα είναι μια σταθερή αξία και μαζί με τους επαγγελματίες της περιοχής που συμβάλλουν κι αυτοί στην συντήρηση και καθαριότητα των ακτών καταφέρνει να έχει κάθε χρόνο αυτό το αποτέλεσμα που δικαιώνει όλη αυτή την συλλογική προσπάθεια.
 
Να ευχηθούμε σε όλους αυτό το καλοκαίρι να είναι ένα υπέροχο και πανέμορφο καλοκαίρι και να έρθουν να ευχαριστηθούν το μπάνιο τους στην υπέροχη καταγάλανη θάλασσα μας με την βραβευμένη ακτή και για το 2014!!!
 

Niki Giannoulidou