0
Δημοσιεύτηκε 20 Σεπ 2014, 12:31   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Άρωμα Στυλίδας στο 9ο Rally Sprint Λαμίας-Όλα έτοιμα για την αυριανή εκκίνηση

9_rallysprint_lamias_2014_afisa

Σε εξέλιξη βρίσκεται  σήμερα και αύριο το 9ο Rally Sprint Λαμίας.

Ο αγώνας που έχει ως επίκεντρο την πόλη της Λαμίας αποτελεί τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος.

Η διοργάνωση ανήκει στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και το Δήμο Λαμιέων ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της ΟΜΑΕ.

9ο Rally Sprint Λαμιας

18 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και η ομάδα του Δημοτικού Συμβούλου Στυλίδας  Πανουργιά Πανουργιά, η “Colin Rallying Racing Preparation & Support “, που στάθμευσε για 2 ημέρες  στο λιμάνι της Στυλίδας .

Η ομάδα  θα αγωνισθεί με 3 αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Ένα MG ZR 105 τηs κατηγορίαs Α5 , ένα MG ZR 160 τηs κατηγορίαs Α6  καθώs και με ένα SUBARU IMPREZA WRX τηs κατηγορίαs Ν4 . Πληρώματα θα είναι οι Στ. Θεοχαρόπουλοs – Γ. Κότσαληs , Ι. Αναγνωστάκοs – Ν.Μοσχόπουλοs και Π.Πανουργιάs (El Nak Jr) – Ν. Μουζάκηs αντιστοίχωs . Χορηγόs τηs ομάδαs είναι ο Οργανισμόs Τηλεπικοινωνιών Ελλάδοs.

9ο Rally Sprint Λαμιας λιμανι στυλιδας 9ο Rally Sprint Λαμιας λιμανι στυλιδας

Αύριο Κυριακή θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα  στις 10.30 π.μ. στο Σ.Ε.Χ.1 (στο δρόμο Λαμίας-Δίβρης, 2.8 χιλιόμετρα πριν το χωριό Δίβρη, όπου διασταύρωση με τσιμεντόδρομο προς Άγιο Νικόλαο) και ο τερματισμός θα γίνει στο Εστιατόριο Νέα ΡΟΥΜΕΛΗ, 215ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Η απονομή επάθλων θα γίνει  στις 15.00 στο Εστιατόριο Νέα Ρούμελη (215ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης)

Τα πληρώματα διακρίνονται για την ποιότητά τους και είναι βέβαιο πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο χωμάτινο τερέν της Ειδικής Διαδρομής “Δίβρη” προς τέρψιν των θεατών που θα απολαύσουν τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Niki Giannoulidou