0
Δημοσιεύτηκε 5 Αυγ 2014, 19:38   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ασφαλτόστρωση επαρχιακού δρόμου Γλύφας-όρμος Βαθυκοίλου

unnamed 12 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

 

unnamed 32 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

Στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας του οδικού δικτύου έχει γίνει εδώ και 3 εβδομάδες η ασφαλτόστρωση του τμήματος του επαρχιακού δρόμου από την Γλύφα μέχρι και τον όρμο του Βαθυκοίλου.

unnamed 62 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

unnamed 42 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

Τα τμήματα που είχαν και το μεγαλύτερο πρόβλημα επιδιορθώθηκαν μιας και στρώθηκαν πολύ μεγάλα κομμάτια με νέα άσφαλτο αλλά και σήμανση των αντίστοιχων σημείων.

unnamed2 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

unnamed 72 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

Η κίνηση στους δρόμους της Γλύφας τώρα ειδικά με τον κόσμο που επισκέπτεται το χωριό αλλά και με τους ανθρώπους που μετακινούνται με τα πορθμεία,είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και αυτή η κίνηση έγινε την καταλληλότερη στιγμή.

Έτσι οι διελεύσεις είναι πιο εύκολες αλλά και ασφαλέστερες.

unnamed 52 ΓΛΥΦΑ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ

Ο πρόεδρος κ.Παπακωνσταντίνου με την ευκαιρία μας δήλωσε τα παρακάτω:

“Στα χρόνια της συνεργασίας μας με την Περιφέρεια και σε ότι έχουμε ζητήσει από τον κ.Στάικο Θωμά που ήταν από τους πιο συνεργάσιμους ανώτερους αυτοδιοικητικούς από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη,έχουμε λάβει πάντα θετική ανταπόκριση αλλά και λύση στα προβλήματα μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες του τις επιλογές,επαγγελματικές και προσωπικές και τον ευχαριστούμε για το ήθος του και την άριστη συνεργασία.

Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε και από τους επόμενους που θα λάβουν αυτές τις σημαντικές θέσεις ευθύνης να είναι δίπλα μας στην προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης της υπέροχης περιοχής μας.”

μέσω του http://glyfa.blogspot.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou