0
Δημοσιεύτηκε 25 Ιαν 2014, 23:01   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – (Φανέλες…)Α.Ο.Σ. 1-2

P1090485Με γκολ των Δημητράδων της Στυλίδας !!!! Νάσιου & Λέντα


στην  “Καυτή Έδρα”  της σπουδαίας ομάδας της Αταλάντης αλλά  με μια φιλοξενία καταπληκτική η ομάδα μας έκανε όπως είπε και ο Προπονητής του Α.Ο.Σ. στις δηλώσεις του Π.Καραίσκος μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του πρωταθλήματος, χαρακτηριστικά είπε ότι “Μόνον οι φανέλες θύμιζαν τον Α.Ο.Σ.”,ευτυχώς για την ομάδα μας το άσχημο παιχνίδι δεν είχε και απώλεια βαθμών αλλά νίκη και έτσι παραμένουμε στην διεκδίκηση του τίτλου!

Δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα και οι 2 ομάδες μα  στη συνέχεια ο Α.Ο.Σ. πήρε τον έλεγχο του  παιχνιδιού κάνοντας κάποιες ευκαιρίες απέναντι σε μια Αταλάντη που λεπτό με λεπτό ανέβαζε  την απόδοσή της και έτσι ο αγώνας ήρθε στα ίσια- σίγουρα αξίζαμε την νίκη αλλά με τέτοια απόδοση όλα ήταν πιθανά !

Προηγηθήκαμε με γκολ του Δ.Νάσιου στο 54′  σε μιά φάση από τα αριστερά  αλλά αμέσως μετά στο 65′ με χτύπημα πέναλτυ η Αταλάντη ισοφάρισε και έφερε την ομάδα μας σε δύσκολη θέση καθώς ο χρόνος κυλούσε και εμείς θέλαμε την νίκη,τελικά ο Δ.Λέντας  στο 84′ με έξυπνο σουτ κατάφερε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα της Αταλάντης και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας συγχρόνως χαρά στους ηρωικούς φιλάθλους που ακολούθησαν και εκεί την ομάδα αλλά και τους 3 πολύτιμους βαθμούς !

Το φύλλο αγώνα

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Πολλά παράπονα στις δηλώσεις του από τον πρόεδρο της Αταλάντης Αναστάση Γεωργουσόπουλο  για την διαιτησία και καλεί τον πρόεδρο της Ε.Π.ΣΦ.  Δ.Κουτρουμάνο “ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ” .

0-1 γκολ Δ.Νάσιος


 

1-1 γκολ για την Αταλάντη Χημευτός


 

1-2 γκολ για τον Α.Ο.Σ. με Δ. Λέντα


 

Προέδρος Αταλάντης Α.Γεωργουσόπουλος


 

Προπ.Α.Ο.Σ Π.ΚαραίσκοςAdmin1