0
Δημοσιεύτηκε 19 Φεβ 2015, 07:45   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Αυτό το Σάββατο ο Δημήτρης Μπάσης στη Στυλίδα!

img_1892.jpg

Αυτό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου έρχεται στη Στυλίδα , καλεσμένος του Α.Ο.Στυλίδας για μία LIVE εμφάνιση στο C’ est La Vie , ο μοναδικός Δημήτρης Μπάσης!

Ο Δημήτρης Μπάσης, με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από 3 κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, από το 97’, αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής: παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα.

Άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

 

Συντελεστές:

Γιάννης Παπαζαχαριάκης: ενορχηστρώσεις – κιθάρες

Γιάννης Σινάνης: μπουζούκι

Ανδρέας Τράπαλης: βιολί

Κώστας Βακάλογλου: ηχοληψία

 

Τιμή εισόδου 10 ευρώ

Τιμή ποτού 5 ευρώ 

Τηλέφωνο για ρεζερβέ 6977803189

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο C’ est La Vie!

 


Niki Giannoulidou