1
Δημοσιεύτηκε 25 Νοέ 2015, 16:37   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Βρέθηκε λύση για τα αδέσποτα στην Ανατ.Φθιώτιδα-Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΑΛΟΠΗ

                          αλοπη ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΡΑΧΕΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΙΝΟΥ ΑΛΟΠΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ANIMAL ACTION *

Ράχες, 25/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο σύλλογός μας, προσπαθώντας να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ακούει στο όνομα «αδέσποτα ζώα», πήρε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συνάντησης στο Δημαρχείο μεταξύ ημών, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Χριστοδούλου, εκπροσώπων του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αχινού καθώς και μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 18/10 και αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί μία πρόσκληση από το Δήμο Στυλίδας στη μη κερδοσκοπική Πανελλαδική Φιλοζωική Οργάνωση Animal Action με στόχο την πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων στειρώσεων σε αδέσποτα της περιοχής μας, στα πλαίσια πάντα του Ν. 4039/2012 και του ΦΕΚ 1486/16.97.2015 τεύχος Β’.

 

Σήμερα, και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη της Animal Action κ. Ματαράγκα, ενημερώνουμε τους συντοπίτες μας ότι έχουμε την στήριξη της Οργάνωσης για το εν λόγω εγχείρημα, αφού έλαβαν την επίσημη πρόσκληση του Δήμου.

Από τις αρχές του νέου έτους, με τη βοήθεια όλων όσων αναφέρθηκαν αλλά και εθελοντών της περιοχής, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την αρχή στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ακούει στο όνομα «αδέσποτα», ώστε να μην ξαναδιαβάσουμε ρεπορτάζ για «δολοφονίες-δηλητηριάσεις αδέσποτων» στην περιοχή μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια γι’ αυτό το Δήμο Στυλίδας και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου, τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αχινού, το Φιλοζωικό Σύλλογο Λαμίας καθώς και τους κ. Ποσειδώνα Μωράτη και Βασίλη Τσιαμπούλα (εκπαιδευτές σκύλων) για τη συνεργασία τους.

 

​Το Δ. Σ. του Συλλόγου


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou