0
Δημοσιεύτηκε 16 Οκτ 2013, 22:35   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δ.TYΠΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ [VIDEO] “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ”

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΓΚΛΕΤΣΟΣΓραφείο Τύπου Υπουργού

 

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με το δήμαρχο Στυλίδας.

 

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σήμερα συνάντηση με τον δήμαρχο Στυλίδας, κ. Απόστολο Γκλέτσο, για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Φθιώτιδα.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. δήμαρχο που ήρθε σήμερα και μας ενημέρωσε για τα προβλήματα της περιοχής, γιατί σίγουρα η τοπική αυτοδιοίκηση ξέρει πράγματα που μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το Κέντρο Υγείας. Αντιθέτως, έχουμε σκοπό να το ενισχύσουμε. Καταγράψαμε μάλιστα ήδη με τον Γενικό Γραμματέα τις ελλείψεις.

Για τους αγροτικούς ιατρούς, καταθέσαμε στη Βουλή τροπολογία με την οποία κάνουμε το αγροτικό υποχρεωτικό για όσους θέλουν να κάνουν ειδικότητα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παρέχει η τοπική αυτοδιοίκηση τροφή και στέγη, ώστε να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο. Παράλληλα προκηρύσσουμε δύο θέσεις επικουρικών ιατρών, ενός μικροβιολόγου και ενός παιδιάτρου, για το Κέντρο Υγείας Στυλίδας».

Ο κ. Γκλέτσος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργιάδη. Μια φορά πήγαμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Μας καλοδέχτηκε και μας βοήθησε με το λιμάνι, όπου τελειώσαμε, όλα καλά. Η δεύτερη φορά είναι στο Υπουργείο Υγείας, μας βοηθά και πάλι, όλα καλά. Περιμένω τώρα πότε θα πάει στο επόμενο Υπουργείο, για να βοηθήσει και άλλο».


The YouTube ID of ZgTQ5FT_EDM#t=22 is invalid.

πηγή:video –  star.gr


Admin1