Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δεν αποδέχεται τον ορισμό της ως Εντεταλμένης Δημ. Συμβούλου η Ειρ.Ζαγαριώτου

Στυλίδα  Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022

 

Αγαπητοί μου φίλοι & φίλες,

Θεωρώντας  χρέος και ευθύνη, την πλήρη διαφάνεια τόσο των σκέψεων όσο και των πράξεων μου – όπως άλλωστε  και σας είχα υποσχεθεί – ως αιρετή δημοτική σύμβουλος του Δήμου Στυλίδας, υποχρεούμαι να σας γνωστοποιήσω (ως συνημμένο έγγραφο 1) την τροποποίηση της 314/11457/30-11-2022 απόφασης της Δημάρχου Στυλίδας για τον ορισμό εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων ως προς τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, η οποία εξεδόθη την 6η  Δεκεμβρίου 2022 κατόπιν δικού μου αιτήματος μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στις  30/11/2022 (ως συνημμένο έγγραφο 2), σύμφωνα με την οποία γνωστοποιώ την μη αποδοχή εκ μέρους μου, του ορισμού μου ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, για καθαρά προσωπικούς λόγους .

Συνεχίζω να τιμώ την προτίμησή σας προς το πρόσωπό μου, παραμένω ενεργή και ανοιχτή σε κάθε λογής διάλογο για προβλήματα του τόπου μας με πλήρη επίγνωση του χρέους και του καθήκοντός μου απέναντι σε εσάς που με αναδείξατε τόσο στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας όσο και στις κοινωνίες των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με κάθε λογής τρόπο βρίσκεστε δίπλα σε εμένα και τις επιλογές μου, δίνοντάς μου τη δύναμη και τους λόγους να παλέψω μαζί σας για τους κοινούς μας προβληματισμούς και  το αύριο του τόπου μας.

Με τιμή

Ειρήνη Ζαγαριώτου

Δημοτική Σύμβουλος

Ακολουθούν τα σχετικά έγγραφα

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -