1
Δημοσιεύτηκε 21 Φεβ 2013, 09:21   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Τι αποφασίστηκε στο Τοπικό Συμβούλιο των Ραχών

ραχες

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο των Ραχών.

Στο Συμβούλιο πάρθηκαν οι  εξής αποφάσεις:

1.Η ενοικίαση κτιρίου στην Παραλία Ραχών, στο οικόπεδο του Πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού Ραχών , στον κο Πασχάλη Σταθελάκο (Βραβευμένο Ολυμπιονίκη) προκειμένου να ανοίξει κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ (σημειώνεται ότι το κτίριο πρέπει να ελέγξει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου).

2.Η δημιουργία λαϊκής αγοράς στην Παραλία Ραχών στο δημοτικό οικόπεδο (πρώην ελαιοτριβείο) και όχι ημέρες Πέμπτη ή Παρασκευή κατά τις οποίες λειτουργεί λαϊκή αγορά στην Πελασγία και στη Στυλίδα αντίστοιχα.

3.Να δοθεί στο μαρμάρινο θεατράκι, δυτικά της ανάπλασης του λιμανιού των Ραχών, το όνομα «Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου» , ως ένδειξη ευγνωμοσύνης αλλά και σεβασμού στο διακεκριμένο αθλητή των Special Olympics με καταγωγή από τις Ράχες.

4.Η συμμετοχή των Ραχών στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» που θα βοηθήσει τουριστικά όχι μόνο το χωριό αλλά και το Δήμο Στυλίδας.

5.Η συγκρότηση επιτροπής για την ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου Ραχών η οποία αποτελείται από τους εξής: Μιναχείλη Φωτεινή,Θεοδωρακοπούλου Θεοφανούλα,Γαλανού Θεοδώρα,Κασαράς Κωνσταντίνος.


Niki Giannoulidou