0
Δημοσιεύτηκε 18 Νοέ 2020, 23:56   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Διασωληνώθηκε 46χρονος από την Ανατ. Φθιώτιδα και… ψάχνουν κρεβάτι σε εντατική!

Screen Shot 2020-11-18 at 19.56.18

Ακόμη ένα περιστατικό κορονοϊού σε νέο άνθρωπο από τη Φθιώτιδα, εξελίσσεται πολύ σοβαρά.

46χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα, πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας την Τετάρτη και δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.  Σύμφωνα με το Lamiareport, μεταφέρθηκε προσωρινά στο πέτρινο κτίριο, μέχρι να βρεθεί δωμάτιο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να νοσηλευτεί.

Εδώ και μέρες η ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Λαμίας είναι πλήρης με έξι ασθενείς, από Δομοκό 2, από Λαμία 1, από Καμένα Βούρλα 1, από Καρδίτσα 1 και από Καρπενήσι 1. Τις τελευταίες ώρες όμως έχει αποσωληνωθεί ο 75χρονος ασθενής από το Καρπενήσι, ο οποίος πάντως παραμένει θετικός στον κορονοϊό σύμφωνα με τα τελευταία δύο μοριακά τεστ που του έγιναν.

Σημειώνουμε ότι και οι κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι καλυμμένες από περιστατικά από άλλους νομούς, ενώ στο σύνολο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας ελεύθερες είναι μόνο τρεις κλίνες στο σύνολο των 68 που λειτουργούν.

Την ίδια ώρα αυξάνονται συνεχώς τόσο τα κρούσματα όσο και οι ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας και εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του  Lamiareport  ο 46χρονος θα διακομιστεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Πάτρας για να νοσηλευτεί.


Niki Giannoulidou