0
Δημοσιεύτηκε 19 Μάι 2014, 12:59   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Π.Πανουργιά

 

ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΟΓΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στυλίδα, 18 Μαΐου 2014

 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ

 «Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτόν αγώνα. Πιο δυνατοί, συνεχίζουμε για τον τόπο των ονείρων μας»

 

 

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Στυλίδας, Πανουργιάς Πανουργιάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Όλον αυτόν τον καιρό δώσαμε τον καλό αγώνα με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας. Επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα μας στους συμπολίτες μας και κατορθώσαμε να βάλουμε στην συζήτηση θέματα που μέχρι τώρα η δημοτική αρχή αρνούνταν πεισματικά να συζητήσει.

Πορευτήκαμε με ήθος και αξιοπρέπεια. Σεβαστήκαμε τους αντιπάλους μας και τους απευθύναμε πρόσκληση για συνεργασία και συνεννόηση στα βασικά θέματα που μας ενώνουν.

Οι συμπολίτες μας, αποφάσισαν και η απόφαση τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την προεκλογική μάχη, τους υποψήφιους μας που υπερέβαλλαν εαυτό και τους απλούς πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μας.

Από εδώ και έπειτα, όλοι ενωμένοι πρέπει να δουλέψουμε για να αλλάξει πραγματικά ο τόπος μας. Αυτό είναι το αίτημα των πολιτών και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης, θα είμαστε δίπλα στον δήμαρχο, κ. Γκλέτσο, το οποίο συγχαίρω για τη νίκη του, σε ότι καλό επιχειρεί αλλά και με κριτική στάση σε ότι αρνητικό διαπιστώνουμε.

Τέλος, οι συμπολίτες μου θέλω να γνωρίζουν ότι, αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και έφθασε μέχρι εδώ, δεν σταματά. Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι!»

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Niki Giannoulidou