Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δήμος Στυλίδας: «Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός  σπουδαίου έργου υποδομής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

7.659.568,92 ευρώ από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον Δήμο Στυλίδας για το έργο «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας»

«Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός  σπουδαίου έργου υποδομής»

Η απόφαση ένταξης προς χρηματοδότηση της συγκεκριμένης μελέτης αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη και επιβράβευση των προσπαθειών του Δήμου Στυλίδας που πετύχαμε με στοχευμένο σχεδιασμό και πολλή δουλειά τα προηγούμενα δύο χρόνια, καταθέτοντας την αντίστοιχη πλήρη και ώριμη πρόταση.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη θα γίνει αντικατάσταση σε όλο το  εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης συμβάλλοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας ώστε με την  ολοκλήρωση του νέου δικτύου να διασφαλίζεται η ποιότητα παροχής ύδατος, η ελαχιστοποίηση των διαρροών, η εξασφάλιση σταθερής πίεσης και ο άμεσος έλεγχος και ο περιορισμός των βλαβών στο εσωτερικό δίκτυο.

Παράλληλα με την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης προβλέπεται η εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου και τηλεμετρίας και ανάπτυξη συστήματος ανίχνευσης διαρροών και βελτίωσης ποιότητας νερού καθώς και η προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών του δικτύου ύδρευσης που θα συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη διαχείριση του ζητήματος της ύδρευσης με στόχο την ορθολογικότερη χρήση των υδατικών πόρων και την εξοικονόμησης ενέργειας.

Το Αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αποτέλεσε μια σημαντική χρηματοδοτική ευκαιρία ανάπτυξης και μία τολμηρή πρόσκληση, στην οποία ανταποκριθήκαμε με σκληρή δουλειά και στρατηγική. Αφενός γιατί πιστεύουμε στην δυναμική και στην ουσιαστική επένδυση σε έργα υποδομής και αφετέρου γιατί δεν αφήνουμε καμία δυνατότητα χρηματοδότησης να πάει χαμένη για τον Δήμο μας πάντα με τη σωστή ιεράρχηση των αναγκών του προς όφελος των συνδημοτών μας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου χαρακτηριστικά δήλωσε:« Ήρθε η ώρα για να υλοποιηθεί άλλο ένα μεγάλο έργο που θα αλλάξει ριζικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Στυλίδας. Κάνουμε βήμα βήμα πράξη, αυτό που υποσχεθήκαμε. Να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Στυλίδας. Τα έργα που έχουμε προγραμματίσει και είναι ήδη είναι καθοδόν, αποτελούν την σοβαρή και στοχευμένη δουλειά των προηγούμενων δύο ετών. Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη φθάσει στο 80% περίπου των εγκρίσεων από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και μπαίνουμε στην επόμενη φάση της υλοποίησης. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε υψηλού επιπέδου έργα και για τους δημότες μας υπηρεσίες ανεβάσουμε το Δήμο μας όπως πραγματικά μας αξίζει!

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν σε όλη τη διαδικασία έως την έγκριση».

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                 Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανοίγει η πλατφόρμα στις 25/9 για τις νέες ταυτότητες – Η διαδικασία και πότε θα πληρώνουμε διπλά

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων