0
Δημοσιεύτηκε 31 Μαρ 2020, 11:17   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δήμος Στυλίδας: Ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής & αλληλεγγύης (Δελτίο Τύπου)

 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΕΔΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Στυλίδας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνει τους δημότες, ότι οι συντονισμένες ενέργειες που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με τη συμπερίληψή του στους δήμους που έλαβαν ένα αυτοκίνητο για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάστηκε με την TΟΥΟΤΑ Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή προς τους Δήμους οχημάτων, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί από υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς για την κάλυψη αναγκών της κοινωνικής δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Στυλίδας πέτυχε και εντάχθηκε στη συγκεκριμένη ενέργεια της ΚΕΔΕ και της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, αντιλαμβανόμενος την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και δηλώνουμε ότι οι ενέργειες μας θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και αποτελεσματικότητα, ούτως ώστε να καλλιεργηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας, αλλά και η παροχή υπηρεσιών σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη και χρήζει συνδρομής.

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

   Βιργινία Στεργίου

img 56f7592a6dfcbeb1d8f90408da1a3801 v 1 617x463 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΕΔΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ img 92966ba5fa81d759784c6c3c4cfb0d08 v 617x463 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΕΔΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou