Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δήμος Στυλίδας: Ενίσχυση των κοινωνικών δομών λόγω κορονοϊού

fYVqLfXgHpjWmVLLvNY5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από σήμερα και για όσο χρειαστεί, σε μια περίοδο που η χώρα δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του Κορωνοϊού, COVID-19, ο Δήμος Στυλίδας προχωρά στην εφαρμογή μέτρων για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν (π.χ υπερήλικες, ευάλωτες ομάδες χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, χρόνια πάσχοντες, άτομα σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω ασθένειας κ.λ.π.).

Ειδικότερα, ο Δήμος Στυλίδας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας , ενισχύει τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος διαθέτει μια μόνο δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» η οποία εδρεύει στη Δημοτική Ενότητα Εχιναίων και την οποία ενισχύουμε κατά το δυνατόν με επιπλέον προσωπικό του Δήμου.

Σημειωτέο ότι οι δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Στυλίδας και Πελασγίας ανήκουν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, φιλοξενούνται στο Δήμο αλλά δεν ανήκουν στο προσωπικό του Δήμου. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό και στον σχεδιασμό του Δήμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών του.

Ευχαριστούμε το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου μας που από σήμερα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη συστηματική εξυπηρέτηση και φροντίδα όσων έχουν ανάγκη.

Οι συμπολίτες μας, στην περίπτωση αυτή, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2238350203 από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 15:00  και στη συνέχεια στο τηλέφωνο: 6974904396 μέχρι τις 20:00 καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

[email protected]

Μέσα από τη δομή αυτή, οι υπάλληλοι του Δήμου, θα λαμβάνουν και θα αξιολογούν τα αιτήματα των δημοτών και θα δίνονται κατά το δυνατόν άμεσα λύσεις.

Θα ήθελα να τονίσω ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων μας.

Παρακαλούμε θερμά να παραμείνετε στο σπίτι, για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των ανθρώπων του περιβάλλοντος γύρω μας.

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

    Βιργινία Στεργίου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η ενημερωτική εκδήλωση της Αντικαρκινικής Στυλίδας (φωτογραφίες)

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εκδήλωση του Παραρτήματος Στυλίδας και Ανατολικής Φθιώτιδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -