Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δήμος Στυλίδας: Παράνομη ή όχι…..?

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 6 Αυγούστου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας. Ένα από τα θέματα προς συζήτηση ήταν και η παρακάτω καταγγελία:

( Απόσπασμα από το αριθμ. 14 πρακτικό συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής/ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 114  )

“…Κατατέθηκε στο Δήμο Στυλίδας καταγγελία σχετικά με παράνομη καταπάτηση οδού στην θέση ΣΚΑΣΜΑΔΑ Αχινού, συγκεκριμένα οι καταγγέλλοντες εκτός των άλλων αναφέρουν ότι:

…Οι ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων που είναι στην Παραλία, ήτοι η κυρία Μπλούνα Κωνσταντία και ο κύριος Παπαποστόλου Απόστολος έκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στην Παραλία και περνούσε στα όρια των κτημάτων τους –από Πάππου προς Πάππου-με συρματόπλεγμα. Σας γνωρίζουμε δε ότι αυτός ο δρόμος εξυπηρετεί τους κατοίκους που έχουν τις κατοικίες τους στην Παραλία , εμάς που έχουμε τα κτήματα μας στην περιοχή , αλλά και όλους τους κατοίκους του Αχινού , της Παλαιοκερασιάς, της Στυλίδας και της Λαμίας ακόμη , που κάθε καλοκαίρι προτιμούν να κάνουν το μπάνιο τους στην ήσυχη και καθαρή παραλία της Σκασμάδας.

Επίσης οι καταγγέλλοντες αιτούνται από το Δήμο να προχωρήσει στην διάνοιξη και επίστρωση του δρόμου με χαλίκι. Για την υπόψιν οδό δεν υπάρχει στα αρχεία του Δήμου απόφαση χαρακτηρισμού της. Όσον αφορά το κοινόχρηστο ή μη χαρακτήρα της οδού αρμόδια για να το κρίνουν είναι μόνο τα πολιτικά δικαστήριο Κατόπιν των προαναφερομένων εισηγούμαστε τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου να ελέγξει το καθεστώς στην περιοχή, τους τίτλους και τον χαρακτήρα της οδού ως κοινόχρηστης ή επίκοινης, όπως και να προτείνει στην Οικονομική Επιτροπή την άσκηση ή μη αγωγής από την πλευρά του Δήμου Στυλίδας.

Η Οικονομική Επιτροπή  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Τον ορισμό ως πληρεξούσιου δικηγόρου τον κ. Λιανό Κωνσταντίνο προκειμένου να ελέγξει το καθεστώς στην περιοχή, τους τίτλους και τον χαρακτήρα της οδού ως κοινόχρηστης ή επίκοινης, όπως και να προτείνει στην Οικονομική Επιτροπή την άσκηση ή μη αγωγής από την πλευρά του Δήμου Στυλίδας”

stilida.com

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η ενημερωτική εκδήλωση της Αντικαρκινικής Στυλίδας (φωτογραφίες)

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εκδήλωση του Παραρτήματος Στυλίδας και Ανατολικής Φθιώτιδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -