Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δήμος Στυλίδας: Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος παραιτήθηκε από το αξίωμά του?

ποιοςΔημοτικός Σύμβουλος της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης του Απ.Γκλέτσου υπέβαλε χθες Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου την παραίτησή του .

Διαβάστε ποιος

Στυλίδα 11-09-2014
Αριθμ. Πρωτ: 12323

ΘΕΜΑ: «Αποδοχή παραίτησης Δημοτικού Συμβούλου και κλήση αναπληρωματικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας για ορκωμοσία»
Ο Δήμαρχος Στυλίδας
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 54 παρ. 3, 4 και 55 παρ. 2 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
2. Την υπ’αριθ. 28/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας περί ανακήρυξης του Δημάρχου και τακτικών και αναπληρωματικών Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Στυλίδας κατά της Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
3. Την υπ’αριθμ. 12323/10-09-2014 αίτηση παραίτησης του Στυλιανού Βουρλιώτη το Κων/νου, από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.
Αποφασίζουμε
1. Κάνουμε δεκτή την από 10-09-2014 παραίτηση του Στυλιανού Βουρλιώτη του Κωνσταντίνου από το αξίωμα του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας .
2. Καλούμε για τη θέση που κενώθηκε την Ζαγκανά-Κωνσταντίνου Βασιλική του Ηλία πρώτη (1η) αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος Στυλίδας του ιδίου συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», να προσέλθει για ορκωμοσία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία της νόμιμης επίδοσης της απόφασης αυτής.
3. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να επιδοθεί στον παραιτηθέντα και την καλούμενη για ορκωμοσία με αποδεικτικό παραλαβής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων