Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δήμος Στυλίδας: Υπεγράφη σύμβαση για τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με την υπογραφή, σήμερα, της σύμβασης που αφορά στο έργο με τίτλο “Συντήρηση- Βελτίωση Εσωτερικής Οδοποιίας του Δήμου Στυλίδας” συνολικού ποσού 221.462,60€, μια ακόμη δέσμευσή μας γίνεται πράξη Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΕ572-2014ΣΕ57200002, αφορά στην τσιμεντόστρωση και ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών και η υλοποίησή του αποσκοπεί στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών.

Με το συγκεκριμένο έργο διορθώνουμε την εσωτερική οδοποιία σε διάφορες περιοχές του δήμου και αποδίδουμε στους κατοίκους των περιοχών αυτών ασφαλείς και λειτουργικούς εσωτερικούς δρόμους, πάντα σε συνεργασία με τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων.

Συνεχίζουμε δυναμικά και με άλλες συμβάσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και είναι αποτέλεσμα της σοβαρής προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον Δήμο Στυλίδας τόσο με μικρές παρεμβάσεις όσο και με μεγάλα έργα υποδομής.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                             Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -