0
Δημοσιεύτηκε 22 Μαρ 2019, 17:21   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δημοσκόπηση: Ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Στυλίδας?

doc_20141219_1392951_ekloges

Σε περίπου 2 μήνες  θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτή τη χρονική στιγμή μία δημοσκόπηση του στυλ “Ποιον θα ψηφίσετε /ποιον θέλετε για Δήμαρχο Στυλίδας” θα ήταν ομολογουμένως η πιο επίκαιρη κι αναμενόμενη.

Εδώ θα πρέπει να πούμε δυο λόγια για το τι σημαίνει μια δημοσκόπηση αλλά και το πόσο  μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις γύρω από ένα θέμα.

Μία δημοσκόπηση λοιπόν δεν είναι απλά μια αριθμητική καταμέτρηση ψήφων

αλλά κυρίως είναι μέσο διαμόρφωσης απόψεων κι επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Το stilida.com έκανε μία μικρή έρευνα γύρω από την εγκυρότητα και το αδιάβλητο μιας τέτοιας ηλεκτρονικής δημοσκόπησης την παρούσα χρονική στιγμή .

Όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν πως για ένα τόσο καίριο θέμα, που θα έχει μάλιστα μεγάλη απήχηση τόσο στους υποψηφίους όσο στους εκλογείς,δεν υπάρχουν στεγανά ,δεν υπάρχει το λεγόμενο αδιάβλητο κι επομένως περισσότερο κακό παρά καλό θα έκανε .

Όταν  παλαιότερα ξεκινήσαμε τις δημοσκοπήσεις,  στόχος μας ήταν (και θα είναι) να αποτυπώσουμε τις τάσεις και απόψεις των κατοίκων της περιοχής για συγκεκριμένα θέματα.

Χωρίς να θέλουμε να παραγνωρίσουμε τη σημαντικότητα των προηγούμενων δημοσκοπήσεών μας και το αδιάβλητο που εξασφαλίσαμε στο μέτρο του δυνατού,

αποφασίζουμε για το τόσο καίριο θέμα  “Ποιον θα ψηφίσετε ως νέο Δήμαρχο Στυλίδας”,

να μη διεξάγουμε δημοσκόπηση.

Επειδή ενδεχομένως θα πέσουμε, κι εμείς αλλά κι εσείς ως αναγνώστες μας , στην παγίδα μιας άδικης παραπληροφόρησης για ένα τόσο σημαντικό θέμα ,επειδή θα θέλαμε να παραμείνουμε κοντά σας και να μη σας καθοδηγήσουμε άθελά μας σε λάθος συμπεράσματα,

αποφασίζουμε να σας μεταφέρουμε τις ειδήσεις του τόπου μας ως έχουν,

χωρίς παρακινδυνευμένες  τακτικές που θα προσφέρουν μόνο λάμψη κι όχι ουσία.

Ευχαριστούμε που είστε κοντά μας.

stilida.com


Niki Giannoulidou