0
Δημοσιεύτηκε 21 Ιαν 2013, 20:34   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2/13 ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ !

panourgias1 ΥΓΕΙΑ ΠΟΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ Δ.Α.Κ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑΣ * Αγαπητοί γονείς
Ο πρόεδρος του ΑΟΣ  Πανουργιάς Πανουργιάς σε συνεργασία με το Ποδίατρο – Χειροπράκτη κύριο Ευάγγελο Δήμου (www.rousoulentsis.gr) προσφέρει σε όλους τους αθλητές και νεαρούς μαθητές 6 έως 18 ετών ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα και μηχανική εκτίμηση κάτω άκρων.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση όλων των αθλητών και μαθητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία και άλλα. Τέτοια  προβλήματα συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, θλάσεις, πόνο στις φτέρνες ή στα γόνατα, την μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις.
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί κινητική ανάλυση βάδισης με δυναμικό και

στατικό πελματογράφημα, έλεγχος ανισοσκελίας, εκτίμηση ποδοκνημικής άρθρωσης με γωνιόμετρο και τέλος και ΜΟΝΟ εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει λήψη ειδικού προπλάσματος (καλούπι) από τα πόδια του αθλητή για την κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.

Ο κύριος Δήμου θα βρίσκεται στο γήπεδο Στυλίδας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στης 09.00 το πρωί. Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα αναγραφόμενα τηλέφωνα για να δηλώσουν συμμετοχή . Η παρουσία γονέων ή κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη για ενημέρωση τους.
Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αθλητής χρήζει παρακολούθησης και κατασκευής ειδικών ορθωτικών πελμάτων για την αποκατάσταση τυχόν  μυοσκελετικού προβλήματος, το κόστος θα ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 100€ ανά ζεύγος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6976733574
Με τιμή
Πανουργιάς Πανουργιάς

atrevlas

 
atrevlas