Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2/13 ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ !

panourgias1Αγαπητοί γονείς
Ο πρόεδρος του ΑΟΣ  Πανουργιάς Πανουργιάς σε συνεργασία με το Ποδίατρο – Χειροπράκτη κύριο Ευάγγελο Δήμου (www.rousoulentsis.gr) προσφέρει σε όλους τους αθλητές και νεαρούς μαθητές 6 έως 18 ετών ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα και μηχανική εκτίμηση κάτω άκρων.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση όλων των αθλητών και μαθητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία και άλλα. Τέτοια  προβλήματα συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, θλάσεις, πόνο στις φτέρνες ή στα γόνατα, την μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις.
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί κινητική ανάλυση βάδισης με δυναμικό και

στατικό πελματογράφημα, έλεγχος ανισοσκελίας, εκτίμηση ποδοκνημικής άρθρωσης με γωνιόμετρο και τέλος και ΜΟΝΟ εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει λήψη ειδικού προπλάσματος (καλούπι) από τα πόδια του αθλητή για την κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.

Ο κύριος Δήμου θα βρίσκεται στο γήπεδο Στυλίδας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στης 09.00 το πρωί. Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα αναγραφόμενα τηλέφωνα για να δηλώσουν συμμετοχή . Η παρουσία γονέων ή κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη για ενημέρωση τους.
Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αθλητής χρήζει παρακολούθησης και κατασκευής ειδικών ορθωτικών πελμάτων για την αποκατάσταση τυχόν  μυοσκελετικού προβλήματος, το κόστος θα ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 100€ ανά ζεύγος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6976733574
Με τιμή
Πανουργιάς Πανουργιάς
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Αφοί Τσιμπούρη • Υδραυλικά

Τελευταία Νέα

Τα άστρα στον ουρανό της Γης θα «σβήσουν» σε 20 χρόνια

Είναι γνωστό ότι ο έντονος φωτισμός που δημιουργεί ο ανθρώπινος πολιτισμός μετά την δύση του Ηλίου, ειδικά στις αστικές...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -