0
Δημοσιεύτηκε 13 Οκτ 2016, 09:18   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Εξετάζεται η αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Λιανοκλάδι-Στυλίδα

img 1078 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΡΕΝΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΡΓΟΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής επίσκεψης του Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των αλλαγών που κατασκευάζονται στον τερματικό σταθμό της διαδρομής Στυλίδα-Λιανοκλάδι με νέα αποβάθρα στο σταθμό Λιανοκλαδίου και αλλαγές στη σχετική γραμμολογία ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκε η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού τις συγκεκριμένης γραμμής.

Η γραμμή Στυλίδα-Λιανοκλάδι βρίσκεται σε λειτουργία και συμφωνήθηκε από κοινού πως ο εκσυγχρονισμός της για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό στόχο για την περιοχή.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε από κοινού η συνεργασία στην κατεύθυνση της επεξεργασίας τεχνικών λύσεων που μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τη συγκεκριμένη Σιδηροδρομική Γραμμή, καθιστώντας τη συμβατή και με τον Νέο Κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου μετά να αναζητηθούν και πόροι σε Περιφερειακό ή Κεντρικό επίπεδο για την υλοποίηση τους.

www.ypodomes.com

img 2119 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΡΕΝΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΡΓΟΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou