1
Δημοσιεύτηκε 18 Οκτ 2014, 13:11   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Έγινε κάτι στη Στυλίδα ?Διαβάστε και θαυμάστε την αξιοπιστία ορισμένων…

ερωτηματικοΧθες το μεσημέρι το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε άρθρο με τίτλο

 Στυλίδα: Ο παράνομος εργαζόμενος ήταν και λαθρέμπορος

Εννοείται ,πως όταν βλέπει ο αναγνώστης αυτό τον τίτλο αναμένει να διαβάσει ότι ένας λαθρέμπορος και παράνομα εργαζόμενος δρα στην περιοχή της Στυλίδας….

Κι όμως διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο διαπιστώνουμε ότι τίποτα απολύτως δε συνέβη στη Στυλίδα .

Διαβάστε το κι εσείς 

Στυλίδα: Ο παράνομος εργαζόμενος ήταν και λαθρέμπορος”

Και παράνομα βρισκόταν στη χώρα, και παράνομα εργαζόταν και… λαθρεμπόριο έκανε!

Δεν ήταν και σε κάτι… νόμιμος ο νεαρός Αλβανός που έπεσε σε μπλόκο ελέγχων το οποίο είχαν στήσει οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή Κρίκελλο της Ευρυτανίας! Όπως αποδείχθηκε αμέσως, και παράνομα βρισκόταν στη χώρα, και παράνομα εργαζόταν και… λαθρεμπόριο έκανε!

Κατά τον έλεγχο που υποβλήθηκε ο 24χρονος Αλβανός, βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία με 220 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Από τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού αλλοδαπού, όμως, διαπιστώθηκε ότι είχε έλθει παράνομα στην χώρα χωρίς να διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα και μάλιστα απασχολούνταν παράνομα σε αγροτικές εργασίες!

Έτσι, συνελήφθη και ο 73χρονος εργοδότης του που κατηγορείται για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας ο οποίος άσκησε δίωξη στον 24χρονο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Η ποσότητα του καπνού εστάλη στο Τελωνείο Στυλίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Αυτό λοιπόν το άρθρο μιλάει για κάτι που συνέβη σε περιοχή της Ευρυτανίας και απλώς το Τελωνείο Στυλίδας έπρεπε να επιληφθεί του θέματος σχετικά με τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους .

Ρωτάμε λοιπόν και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αλλά και όσους αναπαρήγαγαν αυτούσιο το άρθρο και με τον αρχικό του τίτλο:Για ποιο λόγο δυσφημείτε τη Στυλίδα ?

“Πουλάει” η Στυλίδα.Το ξέρουμε όλοι.

Όχι όμως και να  να υπονοούμε πράγματα  που δεν ισχύουν μέσα από αβανταδόρικους τίτλους απλά για να μας διαβάσουν…

stilida.com

 


Niki Giannoulidou