2
Δημοσιεύτηκε 17 Φεβ 2015, 20:58   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Είδηση ΒΟΜΒΑ – Π.Πανουργιάς:”Δηλώνω την παραίτησή μου”

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Όταν πριν δυο περίπου χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι της διεκδίκησης του δήμου Στυλίδας είχα ένα όραμα, ένα στόχο. Να κάνω μαζί με τους συνεργάτες μου, τον τόπο μας καλύτερο, καθαρό από συμφέροντα και παραδειγματιζόμενος από άλλους Δήμους στην Ελλάδα και από πετυχημένους δημάρχους όπως ο τότε δήμαρχος Καρπενησίου κ. Μπακογιάννης , να μην παλέψω μόνο για τα αυτονόητα αλλά να φέρω και την ανάπτυξη στο δήμο μας που τόσο έχει ανάγκη. Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε στη δεύτερη θέση με την στήριξη 2500 συμπολιτών μας τον συνδυασμό μας. Πολίτες που πίστεψαν στην ειλικρίνεια μας και θέλοντας να ξεφύγουν από τις παλαιοκομματικές μεθόδους τους παρελθόντος, ασπάστηκαν το σύνθημα μου, πως ¨δεν θα τάξω και δεν θα υποσχεθώ¨. Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αφού ήμασταν ο μοναδικός συνδυασμός χωρίς καμία συνεργασία, φανερή ή κρυφή στήριξη από τα κόμματα ή τις τοπικές επιχειρήσεις. Στο δρόμο μας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πολλά συμφέροντα, πολιτικούς , με ιστοσελίδες που οι ¨επαγγελματικές¨ τους σχέσεις δεν τους επέτρεπαν να είναι αντικειμενικές και άλλα πολλά.
​Όλα αυτά τα άφησα στο παρελθόν την επόμενη μέρα των εκλογών, μένοντας πιστός στις προεκλογικές μου δηλώσεις , τον τελευταίο ένα χρόνο σχεδόν, έχω υπάρξει δίπλα στο δήμαρχο και τον δήμο σε αυτά που πίστευα πως είναι για το καλό του τόπου μας αλλά και αντίθετος σε ότι πίστευα πως δεν είναι σωστό. Βοήθησα στο μέτρο που μπορούσα το δήμο μας και τους πολίτες ώστε να είναι καλύτερη η ποιότητα ζωής στο τόπο μας. Είχα κάνει ξεκάθαρο από την αρχή πως η θέση, η εξουσία δεν ήταν το κίνητρο μου αλλά η αγάπη μου για τον τόπο.
Έτσι σήμερα που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις έχουν μεγαλώσει πολύ και γνωρίζοντας πως δεν μπορώ πλέον να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου όπως θέλω, έχοντας έντονο το συναίσθημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες , δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Δεν εγκαταλείπω τον τόπο μου, ούτε τα πιστεύω μου, παραμένω ένας ενεργός πολίτης , πάντοτε δίπλα στο τόπο και τους πολίτες . Οι ικανότατοι εκλεγμένοι και μη συνεργάτες μου είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν το έργο μας όπως όλοι μαζί ξεκινήσαμε. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πίστεψε και στήριξε τον αγώνα μας, τον κόσμο που ακόμα και μετά τις εκλογές ήρθε κοντά μας. Σας ευχαριστώ γιατί εσείς είσαστε η δύναμη μου. Το μέλλον μας ανήκει.

Με τιμή
Πανουργιάς Πανουργιάς

 


Niki Giannoulidou