Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Εκπαίδευση εθελοντών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη Λαμία

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα με την οικονομική κρίση να οξύνει τις κοινωνικές ανισότητες,
να καλλιεργεί το αίσθημα κοινωνικής ανασφάλειας με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ατομική και κοινωνική ζωή, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη κοινωνικών προγραμμάτων εστιάζοντας στην προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και στην προαγωγή της αντίληψης της διαφορετικότητας του ατόμου.
Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Εθελοντών του ΕΕΣ που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Λαμίας και της ευρύτερης περιφέρειας που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την ζωή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.
Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Λυκείου από 18-60 ετών όπου μέσω ενός οργανωμένου δικτύου εθελοντισμού θα αναπτύξουν δράσεις για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους ζωή όπως ψυχικά ασθενείς, φυλακισμένοι, άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένοι και μοναχικά άτομα.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ θα είναι ταχύρρυθμο και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Λαμίας
Όθωνος 1, 4ος Όροφος
Τηλ: 22310 42862
κα Ζυγούρη Μαρία
κ. Βελαώρας Ηλίας

πηγή domokos.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

3ο Sterea Run από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς παρουσίασαν σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024,...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων