3
Δημοσιεύτηκε 1 Απρ 2014, 13:03   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ενημέρωση από το Δήμο Στυλίδας για τις διαδικασίες υλοποίησης έργων,εργασιών & προμηθειών

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.
ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ, ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ-ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ- ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΤΩΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


Niki Giannoulidou