0
Δημοσιεύτηκε 2 Αυγ 2021, 10:31   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Έπεσε τεράστιος πλάτανος στον Αγ.Δημήτριο Αχινού

received_153903290096149

Οι εικόνες που βλέπετε ειναι από ένα πανέμορφο μέρος στην ανατολική Φθιώτιδα, τις πηγές του Αγίου Δημητρίου, πάνω από το χωριό Αχινός.

Πολλές παρέες πηγαίνουν εκεί για πικ νικ ή για καφέ, αφου είναι μέσα στο πράσινο με τρεχούμενα νερά και πολύ όμορφο τοπίο.

Στις 7:00΄το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που ήταν στο σημείο, ευτυχώς λίγα άτομα, δυο παρέες νεαρών με μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο, άκουσαν ξαφνικά απανωτά «κρακ».

Μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει είδαν τον τεράστιο πλάτανο να κόβεται στη μέση και πέφτοντας να καταπλακώνει τα μηχανάκια τους και λιγότερο ένα αυτοκίνητο, που ήταν πιο πέρα.

Στην επόμενη φωτογραφία τα μηχανάκια μόλις που διακρίνονται κάτω από τον πλάτανο

«Έπεσε πάνω στα μηχανάκια μας και σε ένα αυτοκίνητο. Από τύχη γλυτώσαμε. Πριν από λίγες ώρες είχε γίνει γάμος στο εκκλησάκι και είχε πολύ κόσμο. Αν έπεφτε εκείνη την ώρα θα καταπλάκωνε κόσμο. Ακούγονται και άλλα «κρακ». Πρέπει άμεσα να ελεγχθούν από ειδικούς και να κλαδευτούν. Η πυροσβεστική ήρθε και απέκλεισε το χώρο…», είπε στο LamiaReport ένας από τους νεαρούς που βρέθηκε στο σημείο την ώρα που έπεσε ο τεράστιος πλάτανος.

received_2595201177453694

ΠΗΓΗ

lamiareport.gr


Niki Giannoulidou