Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στο Λύκειο Στυλίδας – Οδηγίες για τις στενές επαφές

Κατόπιν ενημέρωσης από τη διεύθυνση του Λυκείου Στυλίδας ανακοινώνεται ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε μαθητή της Γ΄τάξης του 2ου τμήματος.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Λυκείου Στυλίδας Βασ.Λιάσκος  μας ενημερώνει πως:

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο διαχείρισης του κρούσματος στενές επαφές θεωρούνται οι ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι μαθητές:

• Που ανήκουν στο ίδιο τμήμα

• Που ανήκουν σε διαφορετικό τμήμα αλλά στην ίδια κατεύθυνση ( στη συγκεκριμένη περίπτωση Γ2 οικονομίας)

• Που παρακολούθησαν μαζί του μάθημα στην ίδια αίθουσα σε φροντιστήριο ( κατά το 48 ωρο πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων)

• Που μετακινήθηκαν στο ίδιο σχολικό λεωφορείο, στο ίδιο ταξί ή ανάλογο ιδιωτικό μεταφορικό μέσο

• Που ήρθαν σε επαφή μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο κατά το 48ωρο πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων σε απόσταση μικρότερη του 1.5 μέτρου για 15΄και περισσότερο και χωρίς χρήση μάσκας εκ μέρους του ενός από τους δύο ή εκ μέρους και των δύο

Οι παραπάνω υποχρεούνται να υποβάλλονται επιπλέον σε 2 rapid test ανά εβδομάδα στο διάστημα των 7 ημερών μετά την τελευταία επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα. (Έίτε στις πρωτοβάθμιες δημόσιες δομές είτε σε όλες τις δομές του ΕΟΔΥ, οι οποίες είναι αναρτημένες, κάθε φορά, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή του: http://eody.gov.gr/komy-testing-eody/   )

Οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες που δεν ανήκουν στις στενές επαφές που προαναφέρθηκαν υποβάλλονται κανονικά σε self test την πρώτη και την έβδομη μέρα μετά την τελευταία επαφή με το κρούσμα.

Δήλωση αποτελέσματος

Σας ενημερώνουμε ότι για την έκδοση της βεβαίωσης αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου με ταχεία δοκιμασία ανίχνευσής αντιγόνου (rapid test) από Δημόσιες Δομές για ανεμβολίαστους μαθητές, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών, αποστέλλουν mail στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Στο mail αναγράψτε:

-Ονοματεπώνυμο

-ΑΜΚΑ

-Ημερομηνία Διεξαγωγής Τεστ

-Τόπο Διεξαγωγής Τεστ

Από τη συγκεκριμένη διεύθυνση θα λαμβάνουν την απάντηση που θα πρέπει να προσκομίζουν στο σχολείο, αντί της βεβαίωσης αποτελέσματος που έβγαζαν μέχρι τώρα.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Στυλίδας, που έχουν βεβαίωση από τον Διευθυντή του Σχολείου ότι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 , μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, σήμερα Τρίτη 28-09-2021 και ώρα 18:00 – 20:00 για να κάνουν το απαραίτητο Rapid Test.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου - Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων