0
Δημοσιεύτηκε 19 Οκτ 2013, 09:19   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Επιδρομή ληστών στην Ανατολική Φθιώτιδα

ληστηςΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες, που ανακάλυπταν ο ένας μετά τον άλλο ότι τα εξοχικά τους ήταν άδεια, αφού οι κλέφτες σήκωσαν τα πάντα…

Η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε στο Λιασίκι, παραθαλάσσιο οικισμό της Πελασγίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άδειασαν τουλάχιστον 4 σπίτια τα οποία είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, ενω ανοιγμένο σπίτι βρέθηκε και στον οικισμό Φανό της Γλύφας, ευτυχώς όμως στην περίπτωση αυτή για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να πάρουν σχεδόν τίποτα.

Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς “χτύπησαν” οι διαρρήκτες, αφού οι ιδιοκτήτες είχαν μέρες να τα επισκεφθούν. Από το αποτέλεσμα όμως φαίνεται ότι είχαν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους και ήταν πολύ καλά οργανωμένοι με μπαλαντέζες και ειδικά εργαλεία,αφού ξήλωσαν ακόμα και τα κλιματιστικά.

Καλό θα είναι όσοι έχουν εξοχικά στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας να τα επισκεφθούν ή με κάποιο τρόπο να τα ελέγξουν, αφού όπως έλεγε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, η επιδρομή δείχνει να ήταν καλά σχεδιασμένη και ίσως να έχουν “χτυπήσει” και άλλα σπίτια.

<< Σήκωσαν τα πάντα. Από ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, μέχρι παπλώματα κουβέρτες και κουζινικά. Δεν άφησαν καρφίτσα...>>, είπε ο ίδιος κάτοικος στο LamiaReport, ο οποίος τόνισε για πολλοστή φορά το σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης που υπάρχει στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας.

<< Ένας αστυνομικός όλη τη νύχτα που να πρωτοπάει; Στα παραθαλάσσια χωριά και τους οικισμούς, στα ορεινά, στη Στυλίδα; Είμαστε στο έλεος των κλεφτών και των κακοποιών. Χρόνια τώρα φωνάζουμε αλλά κανείς δεν ακούει...>>, είπε χαρακτηριστικά.

lamiareport.gr


Niki Giannoulidou