0
Δημοσιεύτηκε 1 Ιούν 2017, 10:25   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Επιστολή Δημ.Μπαρούτη σχετικά με τη συντήρηση  του Πάρκου του Λαού στη Στυλίδα

img 8358 6 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Γράφει ο  κος Δημήτρης Μπαρούτης

Με αφορμή την άσχημη εικόνα καθαριότητας, αλλά κυρίως της συντήρησης του πάρκου της πόλης μας η οποία σχεδόν έχει ξεχαστεί εδώ και χρόνια, θα ήθελα να πω στους υπεύθυνους του Δήμου μας, ότι είναι καιρός να ασχοληθούν λίγο σοβαρά με το θέμα, γιατί το πάρκο, ως στολίδι της Στυλίδας, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και αυτό είναι οφθαλμοφανές. Κάνοντας μια βόλτα ο επισκέπτης, ο κάθε απλός πολίτης, μεγάλος ή μικρός βλέπει κατεστραμμένα παγκάκια ,κούνιες παγίδες για τα παιδιά, μεγάλη έλλειψη σε δοχεία απορριμμάτων για τα σκουπίδια, ένα θέατρο που προσβάλει τη μνήμη της Μαρίας Κάλλας και απαξιώνει την κουλτούρα γενικότερα!! 

Θα μου πει κάποιος τα οικονομικά του Δήμου δεν επαρκούν. 

Ορεξη, μεράκι και προσπάθεια χρειάζονται φίλοι μου και σιγά – σιγά όλα αλλάζουν με μικροεπεμβάσεις, αλλά και χορηγοί υπάρχουν και κουμπαράς χρημάτων μπορεί να δημιουργηθεί για να συντηρείται σταθερά και μόνιμά το στολίδι της πόλης μας!! 

Αρκεί να γίνει η αρχή……

 Τώρα ο πρόσφατος καθαρισμός του πάρκου και η αντικατάσταση κάποιων λαμπτήρων τα οποία γίνονται κάποιες φορές και είναι λιγοστές δεν αλλάζουν την γενική του όψη……..

 Ευχαριστώ!!


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou