4
Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλ 2020, 22:12   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Επιστολή του Προέδρου του Κ.Σ. της Αγ.Μαρίνας Στυλίδας

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. της Αγ.Μαρίνας Γ.Παπαδόπουλος έστειλε την παρακάτω επιστολή προς δημοσίευση στο stilida.com

 

Τον Σεπτέμβριο του 2019 άρχισε η νέα μου θητεία ως πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας λαμβάνοντας ως ανεξάρτητος υποψήφιος με τον συνδυασμό μου το 47% των ψήφων. 

   Αμέσως έσπευσε η εκλεγμένη σύμβουλος με τον συνδυασμό της Δημάρχου να διαβεβαιώνει τον κόσμο ότι αυτή θα κάνει κουμάντο στο χωριό ως κολλητή της και ως συμπαραστάτη θα έχει τον επίσης εκλεγμένο μαζί της και πνευματικό της πατέρα , Καραγεώργο Γεώργιο. 
   Τα ανωτέρω λεγόμενα της έχουν ειπωθεί και στα συμβούλια του χωριού και ενώπιον πλήθους κατοίκων. Τα τραγελαφικά δεν σταματούν όμως εκεί . Η ανωτέρω συστήνεται κάθε ημέρα και με διαφορετική θεσμική ιδιότητα σε όποιον βρει μπροστά της.  Η λίστα των κατα φαντασία ιδιοτήτων της περιλαμβάνει , πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κοινότητάς μας ,  καθώς και αντιδήμαρχος .
    Επίσης η δήμαρχος μας με έγγραφα της έχει απαγορεύσει σε εμένα και κατα ανάγκη στους υπόλοιπους προέδρους την κοπή κλαδιών , η ίδια όμως επιτρέπει να το πράττει ο σύλλογος του χωριού μας με αρωγό την ανωτέρω , με κατήγγειλε που τοποθέτησα παγκάκια στην παραλία του χωριού μου ως χώρο της κτηματικής υπηρεσίας , από την άλλη όμως σήμερα εργάτης του δήμου προέβαινε σε εργασίες στα όρια της κτηματικής υπηρεσίας σε υποτιθέμενες επισκευές που θα έπραττε ο σύλλογος από μόνος του,  για να μην κινδυνεύσει η ίδια από καταγγελίες και για να φανεί κάποιος άλλος εκτός από τον νόμιμο πρόεδρο να κάνει έργα . 
   Επίσης η δήμαρχος φρόντισε σε συνεννόηση με τον σύλλογο και παιδιά του χωριού που τα ενέπλεξαν χωρίς να ξέρουν σε ανόητα και ανώριμα παιχνίδια που παίζονται, να βαφτούν πάνω από τις σκουριές τους τόσο τα παλιά παγκάκια που δεν την ενοχλούν , όσο και τα καινούργια για τα οποία με έχει καταγγείλει , θυμίζοντας σε όλους ότι μου είχε αποστείλει έγγραφο παλιότερα με το οποίο δεν μου επέτρεπε να τα επισκευάσω και να τα βάψω με δικά μου έξοδα και προσωπική εργασία.
    Όλα τα παραπάνω μου προκαλούν θλίψη ,μα πάνω από όλα αηδία , αλλά δεν είναι ικανά όμως όπως δεν είναι ικανή η δήμαρχος και τα υποχείρια της στο χωριό να με κάμψουν.  Ο κόσμος δεν τρώει κουτοχορτο και ξέρει ότι οι δήθεν ενδιαφερόμενοι για το χωριό μας , μέχρι χθές το είχαν γραμμένο και ούτε καν τα δικαιώματα τους δεν έχουν σε αυτό .
     Επίσης ο σύμβουλος της Δημάρχου στο χωριό μας Καραγεώργος Γεώργιος και η βαφτιστηρα του ,  λένε παντού ότι η δήμαρχος δεν κάνει τίποτα στο χωριό εξαιτίας εμού .  Μπορεί να μας δείξει στα υπόλοιπα χωριά τι ακριβώς έχει κάνει, μπορεί να βρει πολλούς οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι με την κατα γενική ομολογία πιο αποτυχημένη και ανίκανη στην άσκηση των καθηκόντων της δήμαρχο όλων των εποχών , πέρα από τα τραγελαφικά μπιτονια στην πλατεία ;
     Επίσης η κυρία Πανταζοπούλου αυτοαποκαλούμενη κολλητή της Δημάρχου αντί να αυτοαποκαλείται κάθε ημέρα και κάτι άλλο , καλό θα ήταν να αρκεστεί στις έως τώρα τέσσερις απευθείας αναθέσεις που έχει πάρει η εταιρεία αλουμινίων του συζύγου της που εδρεύει στη Λαμία , ενώ ο δήμος μας διαθέτει αντίστοιχες εταιρείες.
                 
Παπαδόπουλος Γεώργιος
   Ο αληθινός πρόεδρος Σ.Κ Αγίας Μαρίνας


Niki Giannoulidou