0
Δημοσιεύτηκε 7 Απρ 2022, 17:57   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Έργα ανάπτυξης στο Αυλάκι Στυλίδας

·         Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα και πάγιο αίτημα των κατοίκων υλοποιείται. Συγκεκριμένα, προχωρούμε στην ασφαλτόστρωση χωματόδρομου εντός των ορίων της Κοινότητας Αυλακίου ενώ παράλληλα γίνεται αντικατάσταση τμήματος του πεπαλαιωμένου αγωγού ύδρευσης στην ίδια περιοχή.

·         Το συγκεκριμένο έργο ήταν το πρώτο αίτημα της Κοινότητας Αυλακίου και συνεχίζουμε ολοκληρώνοντας σημαντικές παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Εξάλλου κάθε χρόνο πραγματοποιούνται συντηρήσεις οδών για την αποκατάσταση των φθορών.

·         Κάθε κοινότητα του τόπου μας, έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις δικές της ανάγκες, τα δικά της πλεονεκτήματα. Το τεχνικό πρόγραμμα καταρτίζεται έτσι ώστε να συμπεριλάβει τοπικές παρεμβάσεις σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, με σωστή ιεράρχηση αναγκών και ορθολογική διαχείριση πόρων.

·         Η Δημοτική αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της, προσπαθεί καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών

Γραφείο Δημάρχου Στυλίδας

 


Niki Giannoulidou