0
Δημοσιεύτηκε 26 Απρ 2016, 11:53   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ευρεία σύσκεψη στη Στυλίδα για το hot spot των προσφύγων -Τι δήλωσε ο Απ.Γκλέτσος (video)

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΕΛΠΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * ! Στο παλιό στρατόπεδο έξω από τη Στυλίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση του Δημάρχου Στυλίδας Απ.Γκλέτσου με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συζητηθούν τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε επίπεδο δημόσιας υγιεινής από την εγκατάσταση των προσφύγων στην συγκεκριμένη περιοχή.

hot spot stylida prosfyges ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΕΛΠΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !

Το ενδιαφέρον μονοπώλησε η εφαρμογή του προγράμματος της κουνοποκτονίας στο σημείο προκειμένου όπως δηλώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους  να αποφευχθεί η εξάπλωση τυχόν λοιμωδών νοσημάτων αφού η περιοχή δεν είναι σχετικά καλυμμένη.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΕΛΠΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ * !

Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα όπως η δημιουργία βόθρων καθώς και η αποψίλωση της περιοχής από τα χόρτα και και η γενικότερη αναδιαμόρφωση της περιοχής 17 στρεμμάτων και των χώρων στέγασης.

Δείτε τι δήλωσε ο Απ.Γκλέτσος καθώς και ο Αθ.Καρακάντζας εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας.

stilida.com

 

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou