Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου

Μετά από μια διαδικασία που διήρκεσε πολλούς μήνες και με την ψήφο των πολιτών μας, έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον δήμο Στυλίδας .

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για κάθε προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να διατηρηθεί ένα κόσμιο προεκλογικό περιβάλλον και συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του  πολιτικού πολιτισμού του δήμου μας.

     Πρωταρχικός μου  στόχος  ήταν και παραμένει η ενότητα, η  προώθηση της ανάπτυξης του τόπου μας  και η ευημερία  των πολιτών μας.. Με  προοδευτική  προσέγγιση και αίσθηση  δικαιοσύνης, χωρίς αποκλεισμούς θα επιδιώξω να οδηγήσω τον δήμο Στυλίδας  προς ένα καλύτερο μέλλον.

     Οι προτεραιότητες μου,ως νέος  Δήμαρχος, περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των υποδομών μας, την προώθηση της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, καθώς και την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις που αφορούν την κοινότητά μας .

   Καλώ  όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητά μας, να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συνεργαστούν για την υλοποίηση κοινών στόχων. Μόνο μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε την κοινότητά μας ακόμα καλύτερη και πιο ανθρώπινη, μόνο μέσα από την συνεργασία όλων μας μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα πιο λαμπρό μέλλον.

 Με εκτίμηση,

 Γιάννης Αποστόλου

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η ενημερωτική εκδήλωση της Αντικαρκινικής Στυλίδας (φωτογραφίες)

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εκδήλωση του Παραρτήματος Στυλίδας και Ανατολικής Φθιώτιδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -