0
Δημοσιεύτηκε 27 Δεκ 2020, 14:32   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Γ.Αποστόλου προς Β.Στεργίου “Αυλάκι…..18 ώρες χωρίς ύδρευση…”

133316357_10225167519437065_2989136447846057587_n
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Στυλίδας Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αποστόλου,  ανήρτησε το Σάββατο  26/12  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook
και κοινοποίησε στην ιστοσελίδα μας την παρακάτω δημοσίευση:
Αυλάκι…..18 ώρες χωρίς ύδρευση…
18 ώρες έμεινε το ΔΔ Αυλακίου χωρίς νερό ανήμερα των Χριστουγέννων μετά απο σοβαρή βλάβη στην κεντρική γεώτρηση ύδρευσης. Λιγο μετά τις 3 το μεσημέρι σήμερα υδροδοτήθηκε η κοινότητα απο παλιά κοινοτική γεώτρηση που είχε πολλά χρόνια να χρησιμοποιηθεί για ύδρευση. Μια γεώτρηση που η παροχή της δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και ανα πάσα στιγμή μπορεί να σταματήσει μιας και η ίδια έχει προβλήματα.
Δυστύχώς μέχρι και αυτή την στιγμή που επισκεφθήκαμε την γεώτρηση καμια ουσιαστική κίνηση δεν έχει γίνει απο το Δήμο για αποκατάσταση της βλάβης παρόλο που σήμερα κιόλας η επισκευή της βλάβης θα έπρεπε να έχει δρομολογηθεί
Καλούμε την Δήμαρχο αύριο το πρωι να στείλει συνεργατες του Δήμου που ασχολούνται με το αντικειμενο να προχωρήσουν στην αποκατάσταση της βλάβης.
Την καλούμε να διακόψει αν χρειαστεί τις διακοπές της προκειμένου να επιληφθεί η ίδια ενος τόσο σημαντικού προβλήματος για τους κατοίκους του Αυλακίου.
Την ενημερώνουμε επίσης οτι απο τον Σεπτέμβριο που λόγω του ‘Ιανού’ είχαμε καταστροφές στο ποτάμι, ξεχώθηκε τμήμα του δικτύου ύδρευσης του χωριού και 3 μήνες τώρα και αυτό ειναι εκτεθειμένο σε πιθανή καταστροφή.
Στις γιορτινές ημέρες που διανύουμε είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες και να αντιμετωπίζουμε άμεσα τα ουσιαστικά προβλήματα των κατοίκων.


Niki Giannoulidou