Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Γιάννης Αποστόλου:”Ουτοπία ο ισολογισμός του Δήμου Στυλίδας”

Η δήλωση του Γιάννη Αποστόλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ουτοπία ο ισολογισμός του Δήμου Στυλίδας για το οικονομικό έτος 2020, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με καταψήφιση από την μείζονα αντιπολίτευση και την Λαϊκή Συσπείρωση.

  1. Καταγράφεται  αύξηση των εσόδων του Δήμου συνολικού ποσού 434.000€ με μοναδική πηγή άντλησης του ποσού οι αυξήσεις – χαράτσι  των τελών καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης, δείχνοντας έτσι την κοινωνική αναλγησία του Δήμου σε μια εποχή που η πανδημία συρρικνώνει τα εισοδήματα των πολιτών μας.
  2. Καταγράφονται ως βεβαιωμένα τέλη και δικαιώματα ύδρευσης το ποσό των  860.000€ από τα οποία ως εισπραχθέντα  εγγράφονται 186.000,00 και ανείσπραχτα 672.000€!!!!!!!!. Στα  οποία ανείσπρακτα περιλαμβάνονται οι αυθαίρετοι λογαριασμοί ύδρευσης που επιδίδονται στους δημότες μας δίχως τεκμηρίωση και μη λαμβάνοντας υπόψη τα  πολλαπλά προβλήματα του δικτύου ύδρευσης(οι οποίοι ενίστανται  και σε συντριπτική πλειοψηφία πολύ ορθά δικαιώνονται εντός της οικονομικής επιτροπής).
  3. Ο ισολογισμός  αποδεικνύει  περίτρανα  και μας λυπεί ταυτόχρονα διότι πάρα τις έντονες  διαμαρτυρίες μας και την συνεχή ανησυχία μας για την αναπτυξιακή δυναμική του δήμου μας….

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε.

1.220.000 € στο ταμείο του Δήμου (προκειμένου για έργα υποδομών)  και των οποίων η Κα Στεργίου κατάφερε να απορροφήσει το μεγαλειώδες ποσό των 7.500,00 ευρώ. Αποτελεσματικότητα απορρόφησης 0,006% !!!!!!!!

Και εδώ γεννάται το ερώτημα: αποτελεί στρατηγική έτσι ώστε να γίνονται έργα κατά το τελευταίο έτος της θητείας της Κας Στεργίου  ή  μας δείχνει περίτρανα την ανικανότητά της.

Και στις δυο περιπτώσεις ο δόλος περισσεύει καθώς  ξέχασε ακόμη μια φορά να λάβει υπόψη τους πολίτες του Δήμου μας.

  1. Καταγράφονται 315.000 € στην διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου μας για υποδομές- έργα ύδρευσης .

Όφελος για τους δημότες , το απόλυτό μηδέν. Μηδενική απορροφητικότητα.

Και για όσους δημότες αναρωτιόνται αν υπήρχε κάποιο έργο από την Κα Στεργίου την περίοδο αυτή ή απάντηση είναι ότι κατάφερε να σπαταλήσει και τα 206.000€ που έδωσε το κράτος για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Και τα σπατάλησε όλα σε απευθείας αναθέσεις με έκπτωση σχεδόν παντού 0% (σε φίλους και γνωστούς υποστηρικτές από τις εκλογές, αμφισβητώντας έτσι την εντιμότητα των ιδίων) ενώ καμία δράση που να στοχεύσει την καθημερινότητα και τους δημότες δεν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του έτους.

Δυστυχώς, το 2021 με βάση τα έως σήμερα στοιχεία είναι ακόμη πιο δύσκολο για τους δημότες και την καθημερινότητα του Δήμου και των γειτονιών που ζούμε. Το μόνο που ευημερεί είναι τα νούμερα στο χαρτί, οι υποσχέσεις στα κανάλια για μελλοντικά έργα, οι εργολάβοι του Δήμου και οι Σύμβουλοι (Τεχνικοί και μη) που έως τώρα το κόστος τους έχει εκτοξευθεί σε πάνω από 400.000€.!!!!

Τέλος εμείς θα συνεχίζουμε να καταψηφίζουμε τα θολά θέματα των δημοτικών συμβουλίων και θα στεκόμαστε  θετικοί στα έργα που διαπνέονται από διαφάνεια και βάζουν τις βάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου και των δημοτών μας.

Αξίζουμε πολλά περισσότερα & όλοι μαζί θα το πέτυχουμε.-

 

Για την ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης

Ο επικεφαλής

Αποστόλου  Ιωάννης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανοίγει η πλατφόρμα στις 25/9 για τις νέες ταυτότητες – Η διαδικασία και πότε θα πληρώνουμε διπλά

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων