0
Δημοσιεύτηκε 3 Μαΐ 2019, 14:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Η Αλεξάνδρα Λουίζου Πουρνάρα στο πλευρό της Βιργινίας Στεργίου

img 8412 617x800 ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΥΙΖΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Με το χέρι στην καρδιά και με αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο της Βιργινίας Στεργίου , η Αλεξάνδρα Λουίζου Πουρνάρα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ενωμένης Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σύζυγος , μητέρα και γιαγιά , μια υπερδραστήρια γυναίκα που γεννήθηκε στη Μύρινα της Λήμνου και από το 1996 κατοικεί μόνιμα στη Στυλίδα.

Έμπορος αυτοκινήτων και ασφαλίστρια, παντρεμένη με τον Αναστάσιο Πουρνάρα πρόεδρο του Α.Ο.Στυλίδας .

Η Αλεξάνδρα Λουίζου Πουρνάρα έχει διατελέσει Πρόεδρος Γυναικών της Κοινότητας του Αυλακίου Στυλίδας , Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Στυλίδας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Α.Ο.Στυλίδας που μαζί με το σύζυγό της κατάφεραν να τον φέρουν στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Η μεγάλη της αγάπη για τη Στυλίδα και η εμπιστοσύνη προς την υποψήφια Δήμαρχο της πόλης Βιργινία Στεργίου, την οδήγησαν να θέλει να εμπλακεί με τα κοινά του τόπου .

Με την υπόσχεση να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της , η Αλεξάνδρα Λουίζου Πουρνάρα ζητά την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου , ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou