0
Δημοσιεύτηκε 23 Δεκ 2012, 23:22   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας για τον Αγιασμό του αποχετευτικού έργου στην Στυλίδα

159f7f3b6a3b2311ab075fe0b7d976ad_M

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη των εργασιών του έργου αποχέτευσης του Δήμου Στυλίδος, στη Στυλίδα. Ο Ποιμενάρχης μας στην σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε καλή αποπεράτωση του έργου και συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Κλέαρχο Περγαντά για την χρηματοδότηση του έργου. Εν συνεχεία μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδος, ο οποίος ανέπτυξε το ιστορικό του έργου και τις φάσεις αποπερατώσεως.

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Περιφερειάρχης με μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Θωμάς Στάικος και κ. Νικόλαος Μπέτσιος, Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνος Νικολάου, εκπρόσωπος του Στρατηγού της ΜΕΡΥΠ, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ. Κυριάκος Λιάκος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Στυλίδος και ιερείς της περιοχής καθώς και όλα τα τοπικά μέσα ενημερώσεως.

Η αποχέτευση είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και η υλοποίηση του έργου αυτού αποτελεί μακροχρόνια απαίτηση των κατοίκων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας


Niki Giannoulidou