2
Δημοσιεύτηκε 10 Ιούν 2013, 15:13   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

“Οδοιπορικό στην Παλιά Στυλίδα”: Ένα βιβλίο κειμήλιο!

Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 1ο Δημοτικό Στυλίδας όπου έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου “Οδοιπορικό στην Παλιά Στυλίδα” που ετοίμασαν οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους.

Μετά από μήνες προετοιμασίας και συλλογή παλαιών φωτογραφιών της πόλης μας, το βιβλίο είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν παιδιά και γονείς,  ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,παλιοί Στυλιδιώτες όπως ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας και δάσκαλος κος Αθανάσιος Μπλούνας,ο φιλόλογος κος Δημήτρης Καραθεοδώρου,ο παλιός δάσκαλος κος Χρήστος Καραμήτσος και ο έμπορος κος Γιώργος Παπαντωνίου.Όλοι τους εμφανώς συγκινημένοι από τις εικόνες της Παλιάς Στυλίδας  δήλωσαν ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στη σύνθεση του βιβλίου.

Tο βιβλίο είναι μια σπουδαία προσπάθεια για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι το λαμπρό παρελθόν της πόλης μας και το πολλά υποσχόμενο μέλλον της!

Μπράβο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας που βάζει τα θεμέλια για μια όμορφη Στυλίδα!

Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou