Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Και νέα παραίτηση από το Δ.Σ.Στυλίδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Με σημερινή του επιστολή προς το Δήμαρχο Στυλίδας,το Πρόεδρο του Δ.Σ. και τους υπολοίπους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Κωνσταντίνος Ιακωβίδης -Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος πλειοψηφίας με το συνδυασμό Στηρί-Ζω Στυλίδα του κου Π.Πανουργιά (που παραιτήθηκε από το αξίωμά του πριν από τρεις ημέρες) – υποβάλλει την παραίτησή του .

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε τους λόγους της παραίτησής του στη σχετική του επιστολή:
“Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των παρατάξεων.
Με την παρούσα επιστολή μου, υποβάλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Στυλίδας, το οποίο κατέχω με τον Συνδυασμό “Στηρίζω Στυλίδα”, με επικεφαλής τον αξιότιμο Κύριο Πανουργιά Πανουργιά.
Αυτή η απόφασή μου προκλήθηκε από μια αναπάντεχη και ξαφνική πρόσκληση, που συνιστά ταυτόχρονα για εμένα και πρόκληση ζωής. Κατέληξα σε αυτήν, έπειτα από ώριμη σκέψη και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου έναντι όλων Σας και πρωτίστως, έναντι των δημοτών του Δήμου και ιδιαίτερα εκείνων που με στήριξαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 τους οποίους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.
Είναι μια απόφαση που λαμβάνω με βαριά καρδιά, γιατί θα αφήσω πίσω μου το όραμα που καταθέσαμε όλοι μας εδώ για τη βελτίωση του τόπου μας, θα αφήσω πίσω αγαπημένα πρόσωπα, τους φίλους και την οικογένειά μου.
Είναι, όμως, για εμένα μία μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής κατάρτισης και ανέλιξης, με την οποία μου προσφέρεται η δυνατότητα να αποπειραθώ ένα τολμηρό κι ελπιδοφόρο άλμα κατ’ αυτή τη χρονική περίοδο της ζωής μου. Ευελπιστώ ότι θα πετύχω και ότι θα επιστρέψω έγκαιρα για να καταθέσω την εμπειρία μου στην προσπάθεια για την ανάταξη της Πατρίδας μας.
Να είστε βέβαιοι ότι θα παρακολουθώ, από το εξωτερικό απ’ όπου θα βρίσκομαι, όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου Στυλίδας και θα προσπαθήσω να συνδράμω με κάθε δυνατό μέσο την κοινή προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την υλοποίηση του δύσκολου έργου που μας ανέθεσαν οι συνδημότες μας.
Θα είμαι μαζί Σας νοερά, αλλά με την ίδια ζέση κι ενθουσιασμό που με διακατείχε σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, στα οποία ήμουν πάντα παρών.
Σταθερή ελπίδα και σκέψη μου είναι πως ίσως μπορέσω να βοηθήσω με κάποιον πρακτικό τρόπο Εσάς και τον τόπο μας από εκεί όπου θα βρίσκομαι.
Εύχομαι σε όλους Σας να έχετε καλή συνέχεια στο κοινό μας Έργο και καλή συνεργασία, όπως απαιτεί κάθε ευγενική προσπάθεια βελτίωσης του τόπου μας.
Με εκτίμηση στο πρόσωπο όλων Σας”
Κωνσταντίνος Αθ. Ιακωβίδης

Να σημειώσουμε ότι ο κος Ιακωβίδης εξελέγη στην εκλογική περιφέρεια Πελασγίας.Ο πρώτος επιλαχών για να καταλάβει τη θέση του είναι ο κος Ηλίας Μπούρχας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Υπουργούς Υποδομών-Μεταφορών και Ανάπτυξης απο το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στους Υπουργούς Υποδομών-Μεταφορών και Ανάπτυξης σχετικά με ζήτημα που έχει προκύψει με την απαγόρευση διέλευσης...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων