6
Δημοσιεύτηκε 6 Μαρ 2018, 17:17   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Καταγγελία Στυλιδιώτη σχετικά με τα αδέσποτα

img 1124 ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ * !

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ:

“Για πολλοστή φορά έγινα μάρτυρας περιστατικού με επίθεση αδέσποτων σκύλων.

Διαμένω στην οδό Διάκου και είμαι γείτονας του Δημάρχου μας.

Πριν από λίγους μήνες κι ενώ η σύζυγος μου πετούσε τα σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς μας της επιτέθηκε ένα αδέσποτο με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και αν δεν επενέβαιναν οι περαστικοί δεν ξέρω τι θα γινόταν…

Σήμερα 06/03/18 η εννιάχρονη κόρη μου πηγαίνοντας στα αγγλικά της ήρθε αντιμέτωπη με μια αγέλη αδέσποτων που την απείλησαν περικυκλώνοντας και γρυλίζοντας την… ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά απο τα ουρλιαχτά της μικρής μου την άκουσε κάποιος γέιτονας μας και την βοήθησε να επιστρέψει σπίτι!

Μιλάμε για ένα κεντρικό σημείο της πόλης μας που συνέχεια ανεβοκατεβαίνει κόσμος, τα παράπονα είναι άπειρα αλλά οι κινητοποίηση του Δήμου ανύπαρκτη! Καταλαβαίνω την περίοδο που περνάμε όλοι μας λόγω κρίσης το ίδιο και οι Δήμοι , όμως τι θα γίνει;;;; Έχουμε γίνει όμηροι στην ίδια μας την πόλη.

Δεν μπορούμε να περπατήσουμε ούτε κατά διάνοια…  αφήστε και τις διάφορες “φιλοζωικές οργανώσεις” που μας περιμένουν στην γωνία και τους νεοψηφισμένους νόμους της επίσης ¨φιλοζωικής” κυβέρνησής μας με τα δυσθεώρητα πρόστιμα τους!!!!

Τι θα γίνει τώρα βρε παιδιά μου;;;;

Θα είμαστε όλη μέρα stand by να πάμε δουλειά, ψώνια, φροντιστήρια κλπ με το αμάξι;;;

ΈΛΕΟΣ και πάλι ΈΛΕΟΣ…

Έχουμε την εγκληματικότητα, την ανωμαλία, την ατιμωρησία που έχει χτυπήσει ταβάνι, θα έχουμε και τα σκυλιά;;;

Δεν είμαι κουτός , ξέρω πως κάποιοι συμπολίτες μας τα ελευθερώσαν και “πάντα φταίει κάποιος άλλος…” αλλά το αποτέλεσμα μετράει και σε αυτό η Κυβέρνηση μας, η περιφέρεια μας και ο Δήμος μας πέρνουν -0- “

ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou