0
Δημοσιεύτηκε 14 Ιαν 2022, 20:49   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Κορονοϊός: Διπλός θρήνος στην Ανατολική Φθιώτιδα…

14χρονο αγόρι ΑμεΑ  από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας ,ανεμβολίαστο  που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας  , νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.

Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.

Μέσα σε λίγες μέρες το κακό ξαναχτύπησε την Αν.Φθιώτιδα….

66χρονος από την περιοχή της Στυλίδας κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης (13/1) στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 66χρονος είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση ωστόσο αρνούνταν πεισματικά να διασωληνωθεί, χάνοντας πολύτιμο χρόνο που τελικά του στοίχισε τη ζωή του. Είχε ετοιμαστεί μάλιστα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς στη Λαμία η ΜΕΘ δεν έχει κρεβάτι, όμως δεν πρόλαβε!

Ο άνθρωπος ζούσε μόνος του, καθώς δεν είχε κάνει οικογένεια και δεν είχε αποκαλύψει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι νοσούσε και μόνο όταν τα πράγματα έφτασαν στο… αμήν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Τον παρακαλούσαμε να κάνει το εμβόλιο…», λέει κοντινός του συγγενής στο LamiaReport, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σημείο αντιπαράθεσης, κάθε φορά που άνοιγε η κουβέντα για την προστασία του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων.

«Ομοίως και ο αδερφός του που ζει στο εξωτερικό και είναι κι εκείνος εμβολιασμένος, ωστόσο δεν άκουγε κανέναν…», λένε οι συγγενείς του, που ειδοποιήθηκαν από το Νοσοκομείο ότι κατέληξε ο άνθρωπος τους.

Πηγή lamiareport.gr


Niki Giannoulidou