0
Δημοσιεύτηκε 21 Μαρ 2014, 09:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Kότες,γουρούνια και πρόβατα “κάνανε φτερά” στην Πελασγία-Στο πόδι το Α.Τ.Στυλίδας

κλεφτοκοταδεςΣύμφωνα με πληροφορίες του stilida.com εδώ κι ένα μήνα στην περιοχή της Πελασγίας παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα κλοπής σε αγροκτήματα των κατοίκων.Κότες,γουρούνια και πρόβατα “κάνανε φτερά” ενώ οι κάτοικοι αναστατωμένοι στήσανε καρτέρι για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Χθες το μεσημέρι οι κάτοικοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους τρεις ληστές .Οι ληστές αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής έκαναν και πάλι έφοδο στις περιουσίες των Πελασγιωτών οι οποίοι τους εντόπισαν και κάλεσαν αμέσως το Α.Τ.Στυλίδας.

Άμεση η ανταπόκριση των ανδρών του Α.Τ.Στυλίδας οι οποίοι συνέλαβαν μία κυρία Αλβανικής καταγωγής που συμμετείχε στις ζωοκλοπές και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα ενώ αναζητούνται οι συνεργοί της.

Θα πρέπει να σημειώσουμε το Α.Τ.Στυλίδας καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, μολονότι το ανθρώπινο δυναμικό του είναι λιγότερο απ’ όσο θα έπρεπε για ένα τόσο μεγάλο δήμο.

Χθες μόνο και από το πρωί είναι στο πόδι και προσπαθούν να προλάβουν τα πάντα, από το τροχαίο στη γέφυρα του Καλόγηρου  Στυλίδας,τους ληστές στην Πελασγία αλλά και τους 4 αθίγγανους που έκλεβαν παλιοσίδερα στα έργα της ΠΑΘΕ.

 

stilida.com

 


Niki Giannoulidou