Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Λιμεναρχείο Στυλίδας: Το δις εξαμαρτείν…

Την προηγούμενη εβδομάδα ψάρευαν παράνομα κυδώνια.

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας τους επέβαλε κυρώσεις.

Μυαλό δεν έβαλαν όμως…Χθες οι ίδιοι ψαράδες υπέπεσαν και σε άλλο παράπτωμα….

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου του Λιμεναρχείου Στυλίδας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από Γρ Ασφαλείας και Αλιείας Βαθμοφόροι Λ/Χ Στυλίδας βραδινές ώρες στις 16/01/2023 εντόπισαν επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος όπου οι δύο συνιδιοκτήτες ενήλικες άνδρες κάτοικοι Στυλίδας κινούνταν ύποπτα προκειμένου εκφορτώσουν αλιεύματα σε  ΕΙΧ όχημα ιδιοκτησίας τους.

Σε γενόμενο επιτόπιο έλεγχο επί του οχήματος βρεθήκαν και κατασχεθήκαν ζώντα αλιεύματα του είδους ολοθούρια (690) εξακόσια ενενήντα άτομα ήτοι (290) άτομα περισσότερα από το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό αλιευμένων ατόμων ανά σκάφος και ανά ημέρα κατά παράβαση του άρθρου 5 του ΠΔ 48/2018  για τα οποία δεν είχε γίνει και η σχετική εγγραφή τόσο στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο αλιείας όσο και στο ΟΣΠΑ σύμφωνα με την αλιευτική νομοθεσία τα οποία επαναποτίστηκαν στην θάλασσα ως ζώντα.

Κατόπιν εμπεριστατωμένου ελέγχου από Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας Υπηρεσίας μας και δεδομένου του ότι οι εν λόγω συνιδιοκτήτες προαναφερόμενου επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους είχαν συλληφθεί από την Υπηρεσία μας προ ημερών κατά παράβαση τόσο του Ποινικού Κώδικα όσο και αλιευτικής νομοθεσίας προέκυψε εκ νέου η μη τήρηση αλιευτικής και Γενικού Κανονισμού Λιμένα  νομοθεσίας.

Από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία εκ νέου επιβολής διοικητικών κυρώσεων τόσο κατ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Λιμένα όσο και  της αλιευτικής νομοθεσίας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ι.Μ.Αγ.Γεωργίου Στυλίδας: Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΟΣ -Σάββατο του Λαζάρου 08:00μ.μ Ιερά Αγρυπνία...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων